mamo32 kullanıcısının son içeriği

1. M

mi 4c miui 10

denemedim deneyeyim 1543682808 Şimdi ben 6.1.7 ye alıp orada bl kilidi yok miui 10 rom kursam twrp ile kurulur mu?
  2. M

mi 4c miui 10

Official global stable yok ama dev 6.1.7 yi kurunca onda bl açık oluypr fakat onun üstünden twrp ile miui 9 denemiştim kurulmamıştı miui 10da oluyor mu ?
  3. M

mi 4c miui 10

Arkadaşlar şuan xiaomi.eu rom miui8 stable yüklü ben bunu bootloader kilidim kapalıyken nasıl miui 10 a yükseltebilirim?
  4. M

Alış Xiaomi redmi note 4x-4 64 gb

Bir de sd625 versiyonu olacak
  5. M

Alış Xiaomi redmi note 4x-4 64 gb

Bana 2 tane bu modellerden lazım kapıda ödeme.olursa iyi olur.
  6. M

Yeni Mİ4C

Arkadaşlar bu twrpyi yükledikten sonra nasıl rom kurulacak anlatım var mı?
  7. M

Yeni Mİ4C

Bende yarım yamalak türkçe vardı kendim. yeni son romu yükleyeceğim.
  8. M

Yeni Mİ4C

Arkadaşlar telefon bugün elime ulaştı.Açtığımda telefonun 8.0.16.0 global stabil sürümü gözüküyor.fakat öyle bir sürüm yok.Nasıl rom atacam?
  9. M

Mİ4C BOOTLOADER Kilidi Sorunu

Tamam.Teşekkürler.
  10. M

Sağolun.Bir tane daha sorum olacaktı.Bu stabil olanlar ota güncelleme alıyormu yoksa dışardan indirip mi güncelliycem?
  11. M

Arkadaşlar telefon elime pazartesi gelecek.miui 8i xiaomi.eu da buldum fakat 2 tane rom seçeneği var biri haftalık güncelleme alıyor diğeri almıyor ikisi de stabil sürüm mü yoksa diğeri developer mi çözemedim ona göre indircem.Şimdiden teşekkürler. Linki ...
  12. M

Sohbet Xiaomi Mi5 n11'de satışta!

Benim almanyada akrabalar var.Onlardan istettim.128 gb seramik olan 1500 liraya geldi.
  13. M

xiaomi mi5 çift dokunuş

Buldum .Teşekkürler.
  14. M

xiaomi mi5 çift dokunuş

widget ın adını biliyor musunuz?
  15. M

xiaomi mi5 çift dokunuş

Arkadaşlar telefonun çift dokunuş ile uyandırma özelliğini bulup aktif ettim ama çift dokunuşla kapanışı bulamadım.Öyle bir özelliği mi yok?
Üst Alt