mamifth kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Minecraftia font kurma

Ş, Ü gibi harfler normal gözüküyor ama neyse. Teşekkürler.
  2. M

Olmuyor hocam maalesef. Şimdi ismini düzenledim ve ismi kısaltıp tekrar denedim. Proceed dedim ve Tema uygulamasına girdiğimde T simgesi gitmişti. Uygulamanın verilerini temizlediğim de geri geldi. İndirdiğim uygulamada yine dosyayı seçip proceed dedim ve aynı olay tekrarlandı.
  3. M

Evet. İlk yaptığımda benim mtz hata vermiyordu ancak şimdi vermeye başladı.
  4. M

Değiştirdim hocam. Sorun sizin attığınız .mtz'nin uygulamada hata vermesi. 1655663113 Bakın,
  5. M

Sizin attığınız dosya ile olmuyor. Ben kendi attığımın uzantısını değiştirdim, oldu ama Tema uygulamasında gözükmüyor.
  6. M

note8prosahibi, burada mısın?
  7. M

note8prosahibi, hocam zipi çıkartınca .ttf uzantılı oluyor. Edit: Baştaki yazıyı okumamıştım üzgünüm. 1655631046 "Not an MTZ file" hatası aldım.
  8. M

Merhaba. Redmi Note 9S cihazım var. MIUI 12.5 sürümünde. Yazı fontunu değiştirmek istiyordum. Bulduğum fontun adı Minecraftia. Minecraft'taki yazı fontu. Nasıl kuracağımı bulamadım. Teşekkürler.
  9. M

Sohbet Redmi Note 9S Kullanıcı Yorumları

MIUI 12.5 hala gelmedi. Daha kötü telefonlar alırken bizim alamamamız çok saçma değil mi?
  10. M

Soru Redmi Note 9s Şarj Kablosu

Spigen öneririm.
  11. M

MIUI 12 Redmi Note 9S navigasyon tuşları/hareketler seçeneğini seçince çalışmıyor

Evet. Sorun ondan kaynaklanıyormuş. MIUI 11 iken launcher kullanmama rağmen çalışıyordu. İlginç.
  12. M

MIUI 12.5 Redmi Note 9S - Türkiye Kararlı V12.5.1.0 RJWTRXM İndirme Bağlantıları

Pil konusu iyi ise kuracağım. Menü geçişleri, bildirim paneli vs akıcı mı? MIUI 12.0.4 menü geçişleri vs akıcı değil.
  13. M

Teşekkürler.
  14. M

Hocam pek anlamıyorum ama;
Üst Alt