Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamın aleyküm sevgili abilerim kardeşlerim ben mi 9t pro kullanıcısıyım gmail kişilerimde aktif olarak kullandığım hesabımdaki numaralar var yanlız birde 1 tane daha hesab var bu hesabdaki kişileri siliyorum 3 4 gün sonra tekrardan geliyorlar bu hesabın ne olduğunuda bulamadım cıhazdan bütün...
İyi günler 9t pro kullanıyorum telefon şarjda takılıyken %100 oldunda yaklasık 21 saat kaldı fln yazıyordu son zamanlarda 17 saat kaldı fln yazmaya başladı bu sarjda kalma süresimi yoksa batarya ömrü gibi bişeymi bilgisi olan varmı ? Birdr ben hala miui 10 var yardımcı olabilirseniz sevinirim
Verdiniz bilgi icin tesekkur ederim bunu yuklemem bana ne gibi avantaj saglicak rica etsem biraz aydinlatirmisiniz ve ben s9 plus dusunuyordum arkadasimin tavsiyesi uzerine arastiriyorum ama hangisi iyi olur bilemedim yardimci olursaniz sevinirim
Selamin aleykum suan forum geziyordumda bende mi 9t pro almayi dusunuyom hatta aliyordum fakat kafami kurcalayan bisey oldu bu telefona root yada rom atmak zorundamiyiz atmassam ne gibi seylerle karsilasirim yardimci olursaniz sevinirim simdiden tesekkurler
Selamin aleykum suan forum geziyordumda bende mi 9t pro almayi dusunuyom hatta aliyordum fakat kafami kurcalayan bisey oldu bu telefona root yada rom atmak zorundamiyiz atmassam ne gibi seylerle karsilasirim yardimci olursaniz sevinirim simdiden tesekkurler