Mamican3 kullanıcısının son içeriği

1. Mamican3

Yardım Günceleme

Evet arkadaşlar cihaz not 9 Muiu 13 geldi güncelledim 100 de 100 oldu geri gitti suan Günceleme yok diyor
  2. Mamican3

Soru Günceleme

Öncelikle iyi günler ben daha yeni ayarla girdim bi baktım güncele yazısı çıktı bastim Günceleme ye ama Günceleme yok dedi sebebi ni ve gene ne zmn gelir bilen varmı arkadaşlar 1658829733 Arkadaşlar bakın globale de 13 de gelmiş
  3. Mamican3

Soru Günceleme

İyi günler arkadaşlar note9 Muiu 13 gelmiş yazıyor ama bana daha gelmedi neden sebebini bilen varmi bide doğru habermi
  4. Mamican3

Soru Sorun

Arkadaşlar öncelikle Selamın aleyküm arkadaşlar cihaz not 9 gunde 2 3 uygulamaya girilmiyor hata veriyor neden Günceleme gelmedi diyemi acaba
  5. Mamican3

Soru Günceleme

Öncelikle Selamın Aleyküm arkadaşlar cihaz not 9 arkadaşlar tarih olmuş 10 temuz arttık Muiu 13 ne zaman gelecek ya herkese geldi ve baska parttlarada geldi lütfen bilgisi olan varmı
  6. Mamican3

Soru Günceleme

Ben bu haberi gördüm de yakında gelir diyor ne zmn gibi bir süre içinde bilgisi olan varmı
  7. Mamican3

Soru Güncelleme

Redmi not 9 ne zmn Muiu 13 gelecek
  8. Mamican3

Soru Muiui 13

Öncelikle Selamın aleyküm arkadaşlar bu Haber dün yayınlanmış gogleden redmi not 9 a Muiu 13 geldi diye benim cihaz note9
  9. Mamican3

Soru Günceleme

Bunun ne zmn atildini bilmiyorum orda Muiui 13 yarindan sonra test edilecek telefon lar var orda not 9 da var ama gelmedi neden sebebini bilen varmı
  10. Mamican3

Soru Güncelleme

Arkadaşlar cideen not 9 Muiu 13 gelmicekmi 3 ay oldu Günceleme gelmiyor not 9 dan güncellemeyi kestiler mi naptilar
  11. Mamican3

Soru Sorun

Arkadaşlar redmi not 9 a Muiu 13 gelmicekmis doğrumu bilgisi olan varmı
  12. Mamican3

Soru Günceleme

Öncelikle İyi günler dilerim arkadaslar bu Güncelemer unutuldumu daha not 9 Günceleme Gelmedi hani Muiu 13 gelecekti lütfen bilgisi olan yapablrmi suanlik sürüm Muiui 12.5.4
Üst Alt