Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamın aleyküm cihaz not 9 muiu 13 güncellemesi geldimiz ama hatalı geldi telefonu yaptirdim şuan günceleme yok acaba düzeltip tekrar mi yolucaklar bilgisi olan varmı?
Öncekiler selamlar arkadaşlar cihaz not 9 güncelleme geldi 13 yaptık telefon kitlendi açıldı şuan günceleme geri çekilmiş eğer geldinde yaparsak aynı sorun olur mu
Öncelikle Selamın Aleyküm arkadaşlar cihaz not 9 güncelleme yaptım 13 güncellemesi telefonm bozuldu açılmadı en yakın serviste yaptırdım ve şuan goglden hiçbisey indiremiyorum yardımcı olacak varmi?
Öncelikle Selamın Aleyküm cihaz not 9 güncelleme geldi güncellemeyi yaptım telefon kapandı Bir daha açılmadı mi yazısı tek çıktı şimdi gene muiu 13 güncellemesi yine geldi acaba tekrardan güncelsem aynı sorun yaşar mıyım 2 defa güncelleyebilir yaptımmi gene aynı şekil oluyormu lütfen yardım edin?
Öncekile Selamın aleyküm arkadaşlar cihaz not 9 dün MIUI 13 güncellemesi geldi güncellemeyi yaptım ve telefon yeniden başlat dedi ve başlatım ekrana Mİ yazısı çıktı bidahada açılmadı hep öyle kaldı telefonucuya götürdüm yaptılar yazılım fln atarak bidaha güncellesem aynı sorunu yaşar mıyım acaba?