Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Önerebileceğiniz bi rom varmı miui 13ten hyperos a geçince geçince güzel gelmişti ama artık poco başlatıcı gözüme kötü gözükmeye başladı bazı özelliklerin kısıtlanması hoşuma gitmiyor güncellemeleri de almak istiyorum her seferinde el ile güncellemek istemiyorum o yüzden çin romu mantıklı gelmişti
Peki bu sürümü güncelleme mantığı ile kurabilirmiyim? bölge kontrolünde sorun çıkartıcağını düşünüyorum. bootloader kilidini açıp bilgisayar ile flash yapmak daha temiz bir iş olur. telefondaki dosyaları yedeklemek çok uzun sürüceği için aklıma bu yol geldi. ilk defa xiaomi bir cihazda yapıcağım...
Global romdaki poco başlatıcıdan sıkıldım özellikler kısıtlanmış cihazıma china romu kurmayı düşünüyorum çin sürümü olan k70e romu doğrudan kurulabilirmi yoksa portlanmış olması gerekiyormu ve kurduğum zaman güncellemeleri el ile yapmak zorunda mıyım bir öneriniz varmı