Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mi10 için ekran koruyucu ve lens koruyucu önerebilecek var mı? Dokunmatiğin stabil çalıştığı ve edge olduğu için kılıftan dolayı kabarma yapmayan bulamadım bir türlü
Arkadaşlar bazen kameraya girdiğimde kameraya baglanilamiyor cihazı yeniden başlatın yazıp 5 saniye sonra uygulama kapanıyor. Gcam de de ekran siyah duruyor ön kamerada aynı. Yeniden başlatınca düzeliyor. Nedeb böyle oluyor sorun nedir?
Az önce video izlerkenana ekran tuşuna bastığımda YouTube videosu ekranın köşesinde küçük bir dikdörtgen şekline girdi ve oynamaya devam etti video. Bunu nasıl yaptım bilmiyorum ama hem videoyu izleyip telefon kullanılabiliyordu. Şuanda yapamıyorum bilen yardımcı olabilir mi?
World of Tanks Blitz oyununda maç replaylarini paylaşmak istediğimde hiçbir seçenek çıkmıyor sadece Mi paylaşım çıkıyor. Başka marka telefonlarda bu sorunu yaşamadım ama rn7 de bu sorun var. Geri bildirim yaptım ama cevapta gelmedi. Bunu nasıl çözebiliriz?
Rn7 nin orijinal şarj aleti ile şarj ettiğimde tek şimşek işareti çıkıyor. Arkadaşımın mi 9 lite şarj aleti ile ettiğimde 2 şimşek işareti çıkıyor. Bunun nedeni tam olarak nedir?
Arkadaslar benim telefona mui 11 geldi. Ama arkadaşımın telefona gelmedi. İkimizde hepsiburada dan aldık. Global rom yüklü geldi. Onun telefonunda güncellemeleri önceden al açık değildi onuda açtım ama 2-3 gündür hala güncelleme gözükmüyor. Nedendir?
Arkadaşlar evde annemle beraber Xiaomi kullanıyoruz. Onda red mi 6A var bende note 7. Ben rehbere kişi ekledigimde onda da aynı isimde gozukuyor yada o ekledigimde bende gözüküyor. Kişi sildigimizde de aynı durum. Mi hesaplarimizda farklı nasıl cozucez bunu?