mami06 kullanıcısının son içeriği

1. mami06

Yardım Mi 8 Kvk Sorunu

İlginize tekrardan teşekkür ederim. Haber bekliyorum.
  2. mami06

Yardım Mi 8 Kvk Sorunu

cihaz kvkda. 1579183202 Hocam zaten kvk bu yanlışından dönmezse cihaza 1000 TL ödeyeceğime miui ye tövbe eder ne alır ne aldırırım. Gider başka bir telefon alır bu cihazlada ilgili 6 ayda sürse tüketici haklarından parasını alırım.
  3. mami06

Yardım Mi 8 Kvk Sorunu

Bana ısrarla kullanıcı hatası olduğunu söylüyorlar ancak bu mümkün değil. Telefonu teslim alan bayana da belirttim ve incelettim herhangi bir yerinde en ufak bir çizik dahi yok telefonun. Cepte taşırken bozulan telefon üretip 4000 TL para karşılığında telefon satıyorlarsa diyecek birşeyim zaten...
  4. mami06

Yardım Mi 8 Kvk Sorunu

miuiturkiye.net adresindeki Ankara satış noktası 2 diye belirtilen gözde iletişimden bahsediyorum. Ortada bir dolandırıcılık olduğunu düşünüyorum ve konuyu kesin olarak tüketici haklarına taşımaya karar verdim.
  5. mami06

Yardım Mi 8 Kvk Sorunu

Şu anda miui nin facebook sayfasından aldığım cevap şu; Merhaba Muhammet, Xiaomi Türkiye Garantili ürünler için satış sonrası destek ile ilgili olarak Genpa, Evofone ve OUNO ile anlaşmamız bulunmaktadır. KVK yetkili servisi merkezlerimiz arasında yer almamaktadır. Sevgiler. Kendi sitelerinde...
  6. mami06

Yardım Mi 8 Kvk Sorunu

Bu arada cihazı pazar akşamı bıraktığımda hiç bir sorunu yoktu. Pazartesi sabahı kalktığımda ekranın sol alt kısmında ufak bir kararma meydana geldi ve öğlene kadar tüm ekrana yayıldı. Telefon kendi kendine komidinin üstünde baskı yapmış anlayacağınız. 1579178137 Satıcıdan kvk garantisi ile...
  7. mami06

Yardım Mi 8 Kvk Sorunu

Merhaba, 02.10.2018 tarihinde aldığım ve bugüne kadar memnun kalarak kullandığım eşime de almayı düşündüğüm mi 8 telefonumu ekranda kararma problemi ile 13.01.2020 tarihinde kvk teknik servise teslim ettim. Bugün kvk teknik servisden aldığım geri dönüşte cihazı cebinizde mi taşıyorsunuz baskı...
Üst Alt