Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocalarim aktif kullandığım telefon cok veriler var icerisinde bu room yuklu. Sifirlamayi göze aldim ama hangi roomu kuracagimi bilmiyorum twrp uzerinden kuracagim telefonu faastbood moda dusururum diye korktugum için sizlere yaziyorum yardimci olurmusunuz? Neden room degistiriyorum whatsap...
Hocam bu guncelleme geldi yeni. Ama indirirken hata veriyor md5 eslesemedi diyor. Zip halini atabilecek var mi? Suan 12.1.1 de cihazim
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam cihazim mi 9t. Bugun bu guncelleme geldi cihaz cöp oldu guncelledikten sonra. Uygulama kasasi gelmiyor. Ses kontrolu kendi kendine ortaya cikiyor. Ne olacak bunu alan oldumu? Bir onceki surume nasil donerim. Ha birde twrpden magiski flasladim fastboot moduna dustu. Baska bir zip flasladim...
hocam duvar kadigi bolumunde kalin gosteriyor kilit ekranina gecince ince tip yazi sekli oluyor saat cozumunu bilen var mi simdiden tesekkur ederim.fotograftaki gibi yapmak istiyorum ben.
hocam bunun cozumu nedir telefonum xioami mi 9t global rom. rootsuz. yardimci olursaniz sevinirim simdiden tesekkur ederim
hocam bu guncelleme bende root Explorer copy failed almama sebep oldu. bir onceki surum dosyasini nereden bulabilirim? tesekkur ederim simdiden
Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hocam en son guncellemeyi yaptim. kilit sesini kopyaliyorum yapistiriyorum ama dosyalari gorunmuyoor ve sesler gitti yardimci olabilecek var mi?
Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi