mami0101 kullanıcısının son içeriği

1. mami0101

Soru Room önerisi twrp uzerinden kurulum yardimi

Hocam yedegi twrp uzerinden alsam işe yarar mi ? Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. mami0101

Rom Rootlu cihaza twrp uzerinden hangi roomu kurabilirim?

Hocalarim aktif kullandığım telefon cok veriler var icerisinde bu room yuklu. Sifirlamayi göze aldim ama hangi roomu kuracagimi bilmiyorum twrp uzerinden kuracagim telefonu faastbood moda dusururum diye korktugum için sizlere yaziyorum yardimci olurmusunuz? Neden room degistiriyorum whatsap...
  3. mami0101

Yardım Miui 12 eu stabil guncelleme

Hocam bu guncelleme geldi yeni. Ama indirirken hata veriyor md5 eslesemedi diyor. Zip halini atabilecek var mi? Suan 12.1.1 de cihazim Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. mami0101

Yardım V12 1.1.0

Hocam cihazim mi 9t. Bugun bu guncelleme geldi cihaz cöp oldu guncelledikten sonra. Uygulama kasasi gelmiyor. Ses kontrolu kendi kendine ortaya cikiyor. Ne olacak bunu alan oldumu? Bir onceki surume nasil donerim. Ha birde twrpden magiski flasladim fastboot moduna dustu. Baska bir zip flasladim...
  5. mami0101

Soru kilit ekranindaki SAAT TİPİ

hocam duvar kadigi bolumunde kalin gosteriyor kilit ekranina gecince ince tip yazi sekli oluyor saat cozumunu bilen var mi simdiden tesekkur ederim.fotograftaki gibi yapmak istiyorum ben. Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. mami0101

Yardım whatsap aero medya indirme hatasi

hocam bunun cozumu nedir telefonum xioami mi 9t global rom. rootsuz. yardimci olursaniz sevinirim simdiden tesekkur ederim Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. mami0101

WP Aero

Hocam ben bu whatsapta temayi degistiremiyorum. İndiriyor yeniden aciliyor ama hersey ayni. Yardimci olacak birisi var mi acaba?
  8. mami0101

Tema Herkes kullandığı temanın ekran resmini paylaşsın

Kardes sana zahmet linki bir paylasirmisin? Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. mami0101

Tema Herkes kullandığı temanın ekran resmini paylaşsın

Baskan sana zahmet linkini bir atarmisin? Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. mami0101

Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Xiaomi.Eu MIUI v10 V9.6.27 [9.0 Pie] Custom Rom

hocam bu guncelleme bende root Explorer copy failed almama sebep oldu. bir onceki surum dosyasini nereden bulabilirim? tesekkur ederim simdiden Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. mami0101

Tema Yüksek kalite ZİPPO Kilit ekranı sesl

hocam en son guncellemeyi yaptim. kilit sesini kopyaliyorum yapistiriyorum ama dosyalari gorunmuyoor ve sesler gitti yardimci olabilecek var mi? Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. mami0101

Mi Band 4 Teknik özellikler & Genel bilgiler

3 un turkce yamasi olmaz mi buna Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. mami0101

Mi Band 4 Teknik özellikler & Genel bilgiler

hocam bu mi band 4 dun dilini nasil turkce yapariz? Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. mami0101

Tema bu temayi bilen var mi?

xioaminin temasina benzemiyor renk tonu felan simgeler degisik Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. mami0101

Tema bu temayi bilen var mi?

arkadaslar bu temayi bileniniz var mi acaba? Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt