Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Elimde RGGIDXM yani Endonezya rom yüklü 12.5.6.0 olan bir RN8P var. Ben buna custom rom yüklemek istiyorum ancak şimdiye kadar denediğim 3 romda da sürekli olarak sistem çökmesi yaşıyorum. Sistem çökmesinden kasıtım bootloop değil. Telefon açıkken system çöküyor kapat yada bekle uyarısı yiyorum...
Güncel bir veri bulamadığım için konu açıyorum. Cihazda EEA V12.5.15.0.RGGEUXM rom yüklü üstünde de 3.5.2_11-0 twrp kurulu şekilde duruyor. Custom rom yüklemek istiyorum. Project Elixir kurdum lakin sürekli çökme sorunları vardı. Crdroid 10 kuramıyorum bootloopta kalıyor. Güncel A14 custom rom...
Selamlar, elimde Redmi Note 8 Pro var. Gece saatlerinde cihazı soft brick etmiştim ve son yarım saat içerisinde de bu soft brickten cihazı kurtardım ve V12.5.15.0.RGGEUXM sürümünü fastboot üzerinden yükledim. Normalde eski bir twrp yüklüydü onun üstüne PBRP kurup custom rom atmaya çalışırken...
Redmi Note 8 Pro sahibiyim. Güncelleme almadığı için custom rom yüklemeye çalıştım ve başarılı olamadım. cherishos-v5-1 ile a14e geçecektim lakin olmadı twrpde hata aldım fastboot ile de yükleyemedim. Sorun şu ki cihazda şuan hiçbir yazılım yok ve bootloopta kalıyorum ancak twrpim hala var...