maliyassi kullanıcısının son içeriği

1. M

Kernel Kernel problemi.

Merhabalar, LineageOS 15.1 yükledim. Gayet sorunsuz bir şekilde bir gün kullandım. Bugün ise Floppy Kernel yüklemeye çalıştım ve TWRP üzerinden yükledim. Telefon mi logosunda kalıyor ve kapanıp açılıyor. Yüklediğim kernel 1.3 ve HMP versiyonu, Linaro sürümü. Farklı bir kernel buldum ve...
  2. M

Çözüldü Hoparlörden ses çok kısık geliyor.

Söylediğiniz her şeyi adım adım uyguladım. Sonuç olarak, şu an global beta rom ve twrp yüklü. En önemlisi ise telefonun ses problemi çözüldü. Teşekkür ederim.
  3. M

Öncelikle cihaza root atmam gerekiyor, değil mi? Yıllar önce Sony cihazıma Custom Rom atmıştım, hiçbir şey hatırlamıyorum şu an. Ayrıca bu forum olsun, başka forum olsun herkes custom rom yerine kendi rom'unu kullanmayı tavsiye etmiş. Bu ses problemini global rom'u baştan yükleyerek veya global...
  4. M

Merhabalar, Birinci sorum Telefonumda Spotify, Youtube, Müzik gibi uygulamalar farketmeksizin herhangi bir şey açtığımda ilk anda ses yüksek geliyor ve sonrasında bir anda düşüyor. Bu bahsettiğim olay yarım saniye bile sürmüyor. Ortamda biraz ses olsun sanki telefondan hiç ses çıkmıyormuş gibi...
Üst Alt