malic kullanıcısının son içeriği

1. malic

Mod Karanlık mod

MIUI 11 versiyon redmie note 4 telefonlarda karanlık mode uygulaması görünmüyor uygulama yapan kullananlar varmı varsa nasıl aktif ederim Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. malic

Yardım MIUI 12 launcher kurulumu

Merhabalar redmi note 4 global versiyon telefonuma MIUI 12 launcher kurmak istiyorum kuran ve kullanan varsa yardımcı olabilir mi Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. malic

Yardım Mi12 launcer apk hk

İndirdiğim mi12 launcer redmi note 4 de çalışmadı indirip kuran çalıştıran varmı acaba varsa yardımcı olabilir misiniz önereceğiniz APK de olabilir Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. malic

Yardım Redmi note 4 MIUI 12 güncellemesi

Arkadaşlar redmi note 4 EU ROM Geliştirici den MIUI 12 yüklemesi yapan oldumu olduysa çalışıyormu nasıl yükleme yapılacağı hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. malic

Tema MIUI 12 tema arıyorum

Arkadaşlar telefonum redmi note 4 buna uygun MIUI 12 tema öneren varmıdır Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. malic

Yardım Android sürümü hakkında

Redmi Note 4 64gb global versiyon telefonum da android 7 var bir üst sürümlere yükseltilebilir mı olursa hangi sürümü olur nasıl yüklerim yardımcı olabilecek Arkadaşlar varmıdır Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. malic

Soru MIUI 11 güncellemesi

Redmi Note 4 telefonlarda MIUI 11 güncellemesi gelecek mi bilgisi olan varmı Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. malic

Tema tavsiye

Değerli Forum kullanıcılar onerebileceginiz ios tema veya çok daha iyi olabilecek tema önerisi olan varmıdır Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. malic

Yardım Orjinal MIUI Tema

Merhaba arkadaşlar benim telefonum Redmi Note 4 64GB Global versiyon Orjinal MIUI Tema ya nasıl geçerim Yardımcı olursanız sevinirim Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. malic

Soru Adım sayar uygulaması

Arkadaşlar redmi note 4 telefonlarda adım Sayar varmı varsa nasıl aktif edilir bölge hindistan yapmak gerekir mi Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. malic

Temalar

Redmi note 4 telefon um için en kullanışlı tema arıyorum Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. malic

Soru Temalar

En güncel çok kullanışlı tema arıyorum telefonum redmi note 4 MIUI 11 Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. malic

Soru MIUI 11 güncellemesi Alacak telefonlar

Arkadaşlar açıklanan telefonlar arasında redmi note 4x var acaba redmi note 4 64gb versiyonlarida güncelleme olacak mı
  14. malic

Soru Android güncellemesi

Merhabalar MIUI Kullanıcıları benim telefonum Redmi note 4 android sürümü 7.0 Bu telefonlar başka android yükseltmesi için güncelleme almayacak mı bilgisi olanlar varsa yazabilir mi
  15. malic

Yardım Galeri clip desteği hakkında

Öncelikle herkesin yeni yılını tebrik ediyorum.yeni MIUI 10 ile birlikte galeride klip desteği var ancak bende görünmüyor telefonum Redmi note 4 desteklemiyor olabilir mi bilen varsa yardım rica ediyorum Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt