Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sistem guncellemeleri bolumune guncelleme geldi ordan guncelledim.zaten global rom kullaniyordum otomatik geliyor
Sistem guncellemeleri bolumune guncelleme geldi ordan guncelledim.zaten global rom kullaniyordum otomatik geliyor
Arkadaslar bugun mi max telefonumu guncelledim miui 9.1 kararli.biraz daha iyi oldu telefon performansi fakat wifi durduk yere gidip geliyor bazen.cozumu var midir? veya ayni sorunu yasayan var mi?
Ben de mi max kullanicisi olarak son guncellemeden sonra bekleme modunda saatte %1 gittigi icin cok rahatsiz etti beni.ucak modunu acinca 6-7 saatte 1 gidiyor sebeke aktifken saatte 1 gidiyordu.ben de 2g ye dusurdum artik gitmiyor oyle gecici cozum bu benim icin.sen de deneyebilirsin
Yaklasik bir bucuk ay once mi max almistim hb'dan fake romla gelmisti kullaniminda bir sıkıntı yoktu ama guncelleme almayacakti oyle biraksaydim.sonra forumu gezinirken birinin orjinal romun nasil kurulacagini yazmisti cok asiri basitti tek yaptigim orjinal olan romu indirdim tarayicidan ve...
Kamera ve kulaklik sesinin az olmasi disinda kotu yani yok mukemmel yani fiyatina gore.tek anlamadigim bir bende mi oluyor şu şarj olayi mesela takiyorum sarja genellikle 1980 amper cekerken bazen 370 lerde kaliyor yeniden cikarip takinca duzeliyor.sorun neyde cozemedim telefonda mi sarj...
Ben duvar kagitlarimi Benim icin duvar kagitlari uygulamasindan yaptigim icin oyle bir sorun yasamiyorum.sabit ve genis secenegi cikiyor ve resimler kaliteli.ama interneti emiyor resmen :)
Ben de mi max kullanicisi olarak ayni sey bende de oluyor.Ama sorun degil zaten ayni sey aslinda,bazen baya bi ayni sayida kaliyor %2 dusuyor ama normal durumlarda %1 dusuyor.tabii neden boyle oldugu hakkinda bir bilgim yok efendim.
Hmm iste ya bana gonderilen sarj aletinde sorun var ya da soket... İnsAllah sarj aletindedir sorun soket ise garanti yolu gozukecek sonucta geri iade almazlar hb.:|
Biraz kafam karisti acikcasi ama simdi de telefonun orjinal sarj cihazindan suphelendim.s6ninki ile baya hizli sarj ediyor ama benimki ile hep sabit 350 ile 180 arasi yavas sarj oluyor.sanirim s6ninkini kullanacam surekli. cok yordum bu arada sizleri kusura bakmayin:?:)
Birkac kez daha deneyince s6 sarj cihazini takiyom mesela 180-500 arasi mA ile basliyor sarj almaya biraz oynatinca veya bastirinca usb ucunu 2010 mA ya birden cikti korktum.sonra yavas yavas azalmaya basladi 1600mA ya kadar indi bide usb ucu isininca cektim hemen.acaba 1000 ve uzeri mA zararli...
Sanirim şarj soketinde bir sorun var.zaten bu cihazin sarj aletini hic begenmemistim cok sert takiliyor ve cikartiliyor.bence hasar gormus daha 1 haftada boyle olduysa...servise mi gondersem acaba:? siz de rahatsiz misiniz bu sarj aletinden
Orjinal sarj cihazimda 300-180 arasi mA doluyorken samsung s6 sarj aletinde 350-400 ilk takdigimda 730 a cikti yine dustu.acaba sorun ne olabilir ya birden bire batarya mi bozuldu simdi :|