Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar format sonrası kurulum esnasında kalın yazı tipi seçmişim . Nereye baksam bulamadım bunu ince yazı tipine nasıl değiştirebilirim? Yazı fontundan bahsetmiyorum.
21081111RG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar merhaba,
Global 14.02 yüklü yd cihazım var. Bu sürüme geçtiğim günden bu yana internet çekim sorunu yaşıyorum. Kullandığınız en kararlı rom hangisi? Bl kilidi kapalı bi önceki sürüme nasıl geçebilirim. Sürüm değiştirmek istemiyorum 14.01 geçsem belki sorunum düzelir diye düşünüyorum...
Arkadaşlar merhaba,
Uzun süredir eu son sürüm kullanıyordum . Yaklaşık 1 yıldır da çözemediğim bluetooth sorunu vardı konusunu da açmıştım ve çözüm bulamamıştık. Geçen gün yeni bişiler denemek için rr yükledim . Fena değil gibi derken nfc butonu silik haldeydi ve aktif etmeye çalıştığımda bazı...
arkadaşlar bluetooth sorunumda bir tek bu kısım kaldı denemediğim. geliştirici seçeneklerinde a2dp donanım boşaltmasını devre dışı bırakın kısmı var ama sorun burayı aktif edemiyorum. özellikle kodlama ile uğraşan arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?
Arkadaşlar egea urban araç sahibiyim . Araç aldığımda eşleştirme yaptım. Son eu sürüme kadar sorunsuz kullandım . 1 haftadır hem telefon görüşmesinde hem de medya oynatırken ses gelmiyor ve gitmiyor .mesela Medya oynatırken teyp sessize alıyor gibi işaret çıkıyor ayrıca telefonda da medya...
Aktif olarak yıllardır gmail kullanıyorum . Aslında kurtulmak istiyorum ama android sebebiyle ve resmi iş dışındaki tüm üyeliklerde kullanıyorum. Uzun zamandır Yahoo kullanıyorum ve memnunum . Nerdeyse hiç spam reklam maili gelmiyor . Böyle olduğu sürece yıllarca kullanabilirim. Outlook da...
Arkadaşlar forumumuz çok büyük ve konuda belki bilgi sahibi olanlar vardır diye sormak istedim . Evdeki pil tüketimi artık arttı ve maliyet hem de çevre açısından şarjlı pillere yönelmek istiyorum .
Şimdi baktığım modeller xtar vc2 yada nitecore D2 birde liitokala S2. Yani açıkçası farklı bir...
MIUI sim kart doğrulama yaptınız mı hiç ? MIUI 11 sonrası bende de oldu verileri temizledikten sonra sim kart de doğrulama sonrası düzeldi biginiz olsun .
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güncelleme geri çekilmiş 9.9.27 sürümü yükleniyor sanırım mi 8 için yüklenmiş çünkü .
Xiaomi.eu Multilang MIUI ROMs - Browse /xiaomi.eu/MIUI-WEEKLY-RELEASES/9.9.27 at SourceForge.net
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi