MalamadreX kullanıcısının son içeriği

1. M

Soru Yazı kalınlık ve incelik

Arkadaşlar format sonrası kurulum esnasında kalın yazı tipi seçmişim . Nereye baksam bulamadım bunu ince yazı tipine nasıl değiştirebilirim? Yazı fontundan bahsetmiyorum. 21081111RG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. M

Soru Yazılım değişikliği sorunu

Arkadaşlar merhaba, Global 14.02 yüklü yd cihazım var. Bu sürüme geçtiğim günden bu yana internet çekim sorunu yaşıyorum. Kullandığınız en kararlı rom hangisi? Bl kilidi kapalı bi önceki sürüme nasıl geçebilirim. Sürüm değiştirmek istemiyorum 14.01 geçsem belki sorunum düzelir diye düşünüyorum...
  3. M

Soru Rom sonrası NFC ve bluetooth sorunu

Arkadaşlar merhaba, Uzun süredir eu son sürüm kullanıyordum . Yaklaşık 1 yıldır da çözemediğim bluetooth sorunu vardı konusunu da açmıştım ve çözüm bulamamıştık. Geçen gün yeni bişiler denemek için rr yükledim . Fena değil gibi derken nfc butonu silik haldeydi ve aktif etmeye çalıştığımda bazı...
  4. M

Yardım a2dp donanım boşaltmasını devre dışı etme sorunu

arkadaşlar bluetooth sorunumda bir tek bu kısım kaldı denemediğim. geliştirici seçeneklerinde a2dp donanım boşaltmasını devre dışı bırakın kısmı var ama sorun burayı aktif edemiyorum. özellikle kodlama ile uğraşan arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?
  5. M

Yardım Araç Bluetooth sorunu

Arkadaşlar egea urban araç sahibiyim . Araç aldığımda eşleştirme yaptım. Son eu sürüme kadar sorunsuz kullandım . 1 haftadır hem telefon görüşmesinde hem de medya oynatırken ses gelmiyor ve gitmiyor .mesela Medya oynatırken teyp sessize alıyor gibi işaret çıkıyor ayrıca telefonda da medya...
  6. M

Haber Bir mağazayı açamayan XİAOMİ

Ben de bugün çalışıyorum gidemedim diye üzülmüştüm bunu görünce iyi ki çalışmışım dedim c[emoji28] MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. M

Sohbet Email Servisleri...

Aktif olarak yıllardır gmail kullanıyorum . Aslında kurtulmak istiyorum ama android sebebiyle ve resmi iş dışındaki tüm üyeliklerde kullanıyorum. Uzun zamandır Yahoo kullanıyorum ve memnunum . Nerdeyse hiç spam reklam maili gelmiyor . Böyle olduğu sürece yıllarca kullanabilirim. Outlook da...
  8. M

Sohbet Pil şarj aleti

Konu hakkında fikri olan yok mu [emoji28] MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. M

Sohbet Pil şarj aleti

Arkadaşlar forumumuz çok büyük ve konuda belki bilgi sahibi olanlar vardır diye sormak istedim . Evdeki pil tüketimi artık arttı ve maliyet hem de çevre açısından şarjlı pillere yönelmek istiyorum . Şimdi baktığım modeller xtar vc2 yada nitecore D2 birde liitokala S2. Yani açıkçası farklı bir...
  10. M

Haber vergi muafiyeti kaldırıldı

Gümrüğe sunma ücreti de 5.5 TL den 8 TL ye çıkmış . MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. M

Duyuru MIUI Türkiye Katkıları ile; secyukle.com Hizmete açılmıştır.

Elinize sağlık hocam MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. M

Yardım Cihazı Bul uygulaması beklenmedik bir şekilde sonlandırıldı.

MIUI sim kart doğrulama yaptınız mı hiç ? MIUI 11 sonrası bende de oldu verileri temizledikten sonra sim kart de doğrulama sonrası düzeldi biginiz olsun . MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. M

MIUI 12 Mi 6 - Xiaomi.eu MIUI 12 v20.6.18 Beta Rom İndirme Bağlantısı

Teşekkür ederim ama mi 6 için portlanan daha çok hoşuma gitti . MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. M

Razermod Gcam de ortada harfler falan var onları kaldırabiliyor muyuz ? Ayarlarda göremedim . MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. M

Güncelleme geri çekilmiş 9.9.27 sürümü yükleniyor sanırım mi 8 için yüklenmiş çünkü . Xiaomi.eu Multilang MIUI ROMs - Browse /xiaomi.eu/MIUI-WEEKLY-RELEASES/9.9.27 at SourceForge.net MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt