maktas42 kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Xiaomi robot vacuum x20 pro Haritalandirma sorunu

Merhabalar cihazı yeni aldık. Haritalandirmayi başlat dedik ve temizliğe başladı, bütün odaları dolanıp temizledi. Ama sıkıntı tek parça bir harita çıkardı. Sadece oturma odası Oda 1 olarak duruyor, ve gerisi boş halde tek parça. Oda böl deyince de oda 1 içerisine müdahale ettiriyor dışına...
  2. M

Yardım Redmi note 13 pro plus hyperos 3 güncellemede hata

Cihaz bu yapamadığı güncellemeden dolayı baya hatalar verdi. Uygulamalar sürekli attı. Yaptığım ayarlar kayıt edilmedi. Mecburen telefonu sıfırladım, 2.0.209.0 versiyonda başladı. Hatalar düzeldi şükür.
  3. M

Yazılımsal kayıtlı denilerek almıştım. Yapabileceğim bir yol var mıdır gunceleyebilmem için. Tabii IMEI koruyarak ? Teşekkürler
  4. M

Yurtdışı cihazımı güncelleme indirip yeniden başlat dediğimde This sytem version can`t be installed on this device" Yazısını alıp reboot device diyip yeniden başlatıyorum ve güncelleme başarısız olarak yeniden açılıyor. Yapabileceğim birşey varmı, önerileriniz nedir Teşekkürler.
  5. M

Sohbet En uzun telefon ismini üretelim mi?

Xiaomi redmi note 2026 pro plus max ultra nova x64 Ortaya karışık
  6. M

Yardım Xiaomi uygulama ekran boyutu

Çok aradım ama bulamadım, telefon Xiaomi redmi note 13 pro plus. Resim de yükledim. Uygulamanın boyutu büyük oluyor, bildirim ve navigasyon çubuğunun altında kalıyor. Uygulama sol üstteki tuştan geri geliyor sadece o da zor algılıyor. Alttaki buton da aynı şekilde zor alıyor. Ekrana sığdır vs...
Üst Alt