Maksim Gorki kullanıcısının son içeriği

1. Maksim Gorki

Soru Mi 10T Pro Orijinal Batarya

Merhaba arkadaşlar. Mi 10T Pro cihazım var, 2 yıldır kullanıyorum ama batarya performansı epey zayıfladı. Önceki telefonum da zoom uygulamasını 1 sene kullanınca mahvolmuştu, bu da öyle oldu. Orijinal Mi 10T Pro bataryası bulabilir miyim bilmiyorum, internete baktım ama emin olamadım. Yardımcı...
  2. Maksim Gorki

Yardım Kurtarma Telefonu Değiştirme Sorunu

Merhaba, herkese iyi akşamlar dilerim. Arkadaşlar, ayarlarda mi hesabı kısmında hesap güvenliği için kurtarma telefonu eklemiştim yıllar önce ama o eklediğim numaraya ait hat (annemin) değişti, başka bir numara aldı. Telefonda kayıtlı olan kurtarma numarasını değiştirmek istediğimde hata...
  3. Maksim Gorki

Yardım Mi 9 Yardım Lazım

Arkadaşım bir problem yaşıyor, ben de bilmediğim için yardımcı olamadım. Sorunu şu şekilde yazmış bana: ''Mi 9 telefonun twrp ile romunu eu rom'a değiştirdim, her şey düzgün olarak yüklendi ama sonra telefonu açıp sim kart taktığımda şebeke gelmedi ımeı numaralarını sorguladığımda 1 ve 2 boş...
  4. Maksim Gorki

Soru Mi 10T Pro için Ekran Koruyucu Tavsiyesi

Herkese merhaba. Mi 10T Pro için temper cam tavsiyesi istiyorum. Şimdilik dandik bir koruyucu ile kullanıyorum ama değiştirmek istiyorum. Plastik tarzında olmayan, Nano da olmayan, cam şeklinde bir koruyucu arıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  5. Maksim Gorki

Yardım Mi 10T Pro Şarj Problemi

Arkadaşlar merhaba. Mi 10T Pro kullanıyorum. Bugün 1 saat önce şarjım %93 iken telefonumu masaya bıraktım. Mobil veri, Bluetooth, konum vs. hiçbir şey açık değildi. Şimdi şarjım %83'e düşmüş. Sebebi ne olabilir?
  6. Maksim Gorki

Yardım Silinebilir

Silinirse çok sevinirim.
  7. Maksim Gorki

Yardım MIUI 12 Ön Bellek Boşaltma

Merhaba arkadaşlar. MIUI 11’de ayarlardan, uygulamalar deyip ön belleği boşaltıp birkaç GB yer açabiliyorduk. Uygulamalardaki ön belleği siliyorduk yani. 64 GB’lık telefonumda 63 GB dolu görünüyor, bu ön belleği nasıl boşaltabilirim?
  8. Maksim Gorki

Yardım Konuyu Silerseniz Çok Memnun Olurum

Konu silinirse çok memnun olurum.
  9. Maksim Gorki

Sohbet Zeblade Vibe 6 Akıllı Saat

İyi geceler arkadaşlar. Bu saati Banggod veya Aliexpress’ten almayı düşünüyorum, 360 liraya geliyor ortalama olarak. Telefon görüşme özelliği de var, ekranı da hoş ve parlak görünüyor. Yurt dışından alsam ve sorunlu çıkarsa ne olur? Bilgisi olan var mı?
  10. Maksim Gorki

Soru Ekran Kaydı Bulanıklığı

Merhaba arkadaşlar. Mi 9 kullanıyorum, Global ROM yüklü. Ekran çözünürlüğünü 1080p yaptım, video kalitesi 100 Mbps, kare hızı 60 FPS. Ancak video alıp Whatsapp’tan gönderdiğimde hiçbir şey anlaşılmıyor, çamur gibi görünüyor. Arkadaşta Redmi Note 9 Pro var, diğerinde Redmi Note 8 var, onlarda...
  11. Maksim Gorki

Sohbet Telefon Kapatılma Olayları

Herkese iyi akşamlar. Yakın arkadaşımın telefonu kapatıldı, seti numarası kopyalanmış vs. dedi. Facebook Çin Pazarı sayfasında da benzer birçok yorum gördüm, bugün bir teknoloji forumunda da aynı durumda olan birçok kişi gördüm. Malum yöntemle açılan telefonları kapatıyorlar tek tek yazmış biri...
  12. Maksim Gorki

Soru Bildirim Barı

Herkese iyi geceler. Arkadaşlar, burada en alt tarafta senkronizasyon seçeneği vardı ama kendiliğinden silinmiş. Eklemeye çalıştım ama seçeneklerde yok, benim için önemliydi. Nasıl ekleyeceğim, bilgisi olan var mı?
  13. Maksim Gorki

Soru PC’ye Not Aktarma

Merhaba arkadaşlar. Telefonumdaki 1200 tane notu PC'ye toplu şekilde nasıl aktarabilirim? Çok önemli bir konu, yardımınıza ihtiyacım var.
  14. Maksim Gorki

Soru Chrome’da Gizli Sekme Sorunu

İyi geceler arkadaşlar. Gizli sekmede 5-10 saniyelik arama yapıyorum, kendi sayfamda reklam çıkmasın diye ama gizli sekmeyi kapatınca Chrome yanıt vermiyor, yaklaşık 20-30 saniye kendine gelemiyor. Güncelledim uygulamayı ama düzelmedi. Sorun nedir bilmiyorum, yardımcı olabilecek biri var mı?
  15. Maksim Gorki

Soru Ekran Kaydederken Bulanıklaşma Sorunu

Herkese iyi geceler arkadaşlar. Telefonum Mi 9, MIUI 12 global. Önceden de oluyordu bu sorun, şimdi de devam ediyor. Ekran kaydettikten sonra WhatsApp’tan birine attığımda çamur gibi oluyor, ama bazen de hiç bozulmuyor. Bunun sebebi nedir? En son aldığım ekran kaydını buraya atıyorum, bunu...
Üst Alt