makilli kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Mi5s yavaşlama ve pil sorunu...

Geekbench 4 uygulamasında 2 çekirdeğim 0.00 Hz görünüyor, bu normalmi, telefonumda takılmalar da var, acaba 2 çekirdeğim çalışmıyor mu? Yoksa mi5s'lerde 2 çekirdek gereksinim duyunca mı çalışıyor?
  2. M

Rom ROM değiştirmek konusunda emin değilim.Yardımcı olur musunuz?

EU Stabil dediğiniz MIUİ'nin kendi romu değil di mi? Sitesinde göremedim. Benim bildiğim bi beta var bi de Global stabil var.
  3. M

Telefonlarda Mobil bankacılık kullanıldığı için bu tip romlara güvenlik açısından sıcak bakmıyorum.
  4. M

Yeni güncellemeler önce betaya gelir ve denenir. Sorun çıkarmayan güncellemeler toplanıp stabile verilir. Betadan sorun yaşamanız daha muhtemel ancak yeniliklere daha çabuk sahip olursunuz. Ben şarjın çabuk bitmesinden dolayı betadan, global stabil 10.1.1.0'a döndüm, artık hiçbir güncellemeyi...
  5. M

Haber Oreo güncellemesi

Bana da güncelleme geldi. Download yaptım, şu anda bildirim çubuğunda "Güncellemeler yüklemeye hazır, Cihazınızı yeniden başlatmak için dokunun" diyor. Ancak arkadaşlar şarjı az gidiyor dediği için güncelleme yapmak istemiyorum. Ne yapmam lazım. Telefonu ilk kapatıp açtığımda sanırım...
  6. M

Rom Global betadan, global stable'a dönmek

8.5.4.0 fastboot romu bulamadım. Zaten rehberdeki tel numaraları geç geliyor diye rom değiştirmek istiyordum. Whatsappı güncelleyince rehber sorunu da düzeldi. Rehberde tekrar sorun çıkarsa çözüm arayışına devam edeceğim.
  7. M

2 sorum olacak, 1- Kararlı betadan, kararlı globale geçmek için illaki twrp kurmak mı gerekiyor. Fastboot rom kullanarak miflash ile yapılamaz mı? 2- Twrp kullanmadan kararlı betadan kararlı globale geçmenin başka yolu yok mudur? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  8. M

twrp nin yüklü olup olmadığını nasıl anlarım, ya da yoksa nasıl yüklerim.
  9. M

Rehber Yeni ROM Kurma - Adım Adım

MIUI ROM for Xiaomi Mi 5s - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum bu linkten older versiyonsdan indirdiğim romu bu şekilde yükleyebiliyormuyum.
  10. M

Sağolasın bende şimdi şu linki buldum, miui'nin kendi sitesi. MIUI ROM for Xiaomi Mi 5s - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum şimdi bu roma nasıl geçirecem telefonu asıl mesele bu.
  11. M

Arkadaşlar, Miui 9 global 8.3.8 betadan, Miui 8 global 8.5.4.0 kararlıya dönmek istiyorum. Bu romların bulunduğu bi sayfa vardı, onu bulamıyorum. Birde bu işlemi nasıl yaparım?
  12. M

Mi5s için Nano ekran koruyucu önerisi

Benimde tam kapatan birşeye ihtiyacım var, yardımcı olur musunuz?
  13. M

Rehber Telefondan Fake rom 'u global stabil rom 'a güncelleme bilgisayarsız [ 8.0.10.0.0 > 8.0.3.0 ]

Şifre girme işini anlamadım. Ama ben bu yöntemle yapmıştım, hatta şimdi aynı yöntemle beta roma geçmeyi planlıyordum, onda global romda olan dokunmatik problemi yokmuş. Sizin bu dediğinizi duyunca bende vazgeçtim. İşten anlayan arkadaşlar yardımcı olacaklardır.
  14. M

İnceleme MIUI 8 7.6.8 Global Beta ROM Güncellemesi

Arkadaşlar ben globalden, developer 7.5.25 (MIUI8)'ye geçsem (tek amacım kaydırma probleminin bu romda olmadığı) telefon root mu olmuş oluyo, yani mobil bankacılık falan kullanıyoruz, güvenlik açısından falan sıkıntı doğururmu?
  15. M

Mı 5s miui 8.2.1.0 geldi..

Bu romda kaydırma problemi yokmu, sahibinden,hürriyet gibi uygulamalarda sağa sola kaydırırken, aşağı yukarı kayıyor.
Üst Alt