Makhosh kullanıcısının son içeriği

1. M

Soru Xiaomi Mi5 LCD Entegre

Selamlar, Xiaomi Mi 5S telefonumun ekranı bozulmuştu. Test etmek için Mi 5 telefonumun ekranını, Mi 5S`e taktım. Ekran bir süre çalıştıktan sonra kapandı. Aynı ekranı tekrar Mi5`e geri taktım fakat çalışmadı. Aynı olduğunu düşündüğüm ekran sanırım hiç uyumlu değilmiş. Bozuldu diye Mi5 için...
  2. M

Ana Başlık Xiaomi Cihazlarda Yaşanan IMEI Numaralarının Kayıt Dışı Gözükme Problemi

HiddeNKinG , firma IMEI numarası kayıtlı şeklinde ilan açıp kayıtsız IMEI`li telefon satarken kusurlu olan müşteri midir yoksa satıcı mıdır? Kusur satıcı da ise firma özür dilemelidir, sebepsiz yere firmayı kötüleyen arkadaşlar varsa tabi onlar özür dilemelidir.
  3. M

Ana Başlık Xiaomi Cihazlarda Yaşanan IMEI Numaralarının Kayıt Dışı Gözükme Problemi

cantara , durum o kadar trajikomik ki!.. Beyfendinin birisi bana yabancı firmaya kestiği faturayı gösterdi, bakın bu firmaya bile böyle fatura kesiyoruz dedi. Ben de dedim ki beyfendi yabancı firmadan banane, onların böyle sorunları olmayacak belki, umursamıyorlardır. Sevk irsaliyesinde IMEI...
  4. M

Bilenler yardımcı olursa benimde bir sorum olucak. İade ederken o anda telefonu resetlemek gerekiyordu. Sinirden ne yaptığımı bilemedim. Telefonu ayarlardan fabrika ayarlarına döndürmekle ilgili bir işlem yaptım. Telefonda sıfırlandı tekrar kurulum ekranı geldiğini gördüm. İçinde gmailim vardı...
  5. M

Benim kutunun arkasına yapıştırmışlardı. Yanlış anlaşılmasın, miui forumundan bir yasal beklentim yok tabi.
  6. M

RevaL , hayır yapmadılar. Sevk irsaliyesine yapalım dediler, fatura yerine geçmediği için istemedim
  7. M

cantara , size de ilginiz için teşekkür ederim. Firmadan daha çok duyarlı davrandınız. Gittiğimde masanın üstünde bir sürü miui etiketi gördüm.
  8. M

Selamlar, Bugün mys iletişim(cepport) in işyerine gittim. cantara ile özelden görüşmemizde faturada yazmayan IMEI numarasının ve irsaliye uyuşmazlığını düzelteceklerini söylemişlerdi. Maalesef gittiğimde yine yardımcı olmadılar. Tansiyon yine yükseldi. Her seferinde iade edebilirsiniz sözünü...
  9. M

Bende sevk irsaliyesinde IMEI yazıyor fakat faturadaki irsaliye numarası farklı. Bu da ayrı bir hata.
  10. M

Selam, burada söz konusu garanti değil. Daha önemlisi yasal olarak kendimizi güvence altına almak. Bugün ikiz IMEI yüzünden hakkında yasal işlem yapılanlar var. Bunun dışında başka yasal problemlerde olabilir ki zaten IMEI`ler kayıt dışı. O yüzden e-arşiv faturanın düzgün olması gerektiğini...
  11. M

Düshekimi, sorunun ne olduğunu söyleyeceklerini sanmıyorum. Çünkü sorun zaten legal olmayan bir durum. Benim düşüncem fatura en azından düzgün olsun ki, yarın bir gün IMEI`ler ile ilgili problem olursa kanıtımız olsun. Ama telefonla görüşmem de yardımcı olmadılar.
  12. M

cepport , işyerinize gelirsek faturamızda düzeltme yapmak için yardımcı olabilir misiniz?
  13. M

İnternetten alışveriş tecrübeme göre faturadaki irsaliye numarası ile sevk irsaliyesinin aynı olması gerekiyor. Benimde uyuşmuyor. Düzeltmelerini istedim ama telefonda anlaşamadık. Hukukçu değilim ama en azından faturada yazmayan IMEI numarasına sahip cihazı sizin aldığınızı bu sevk irsaliyesi...
Üst Alt