majesturk kullanıcısının son içeriği

1. majesturk

Satış Xiaomi mi 5 Prime 3/64 Temiz Delta Garantili

Xiaomi mi5 Prime 3/64 gb model olup herhangi bir kusuru, ayibi yoktur, portre modu,parmak izi mevcuttur. üst model telefon alacagimdan satiyorum, kutusuyla beraber ve diger aksesuarlari aynen verilecektir. 1.5 sene kullandim gayet memnunum. İstanbul içi elden teslim olup telefon başında pazarlık...
  2. majesturk

Yardım Mi 8 Lite Almak istiyorum, telefon hakkinda bilgi verir misiniz?

Aldigin yerle gorus istersen, yeni almissin yardimci olurlar herhalde
  3. majesturk

Hayirli olsun hocam bende gecmeyi dusunuyorum mi5ten , sarji nasil gidiyor telefonun, birde pasaport kayitli mi, ekran ayarlarindan kurcalarsan belki cozumu bulurusun, otomatik parlaklik aciktir belki
  4. majesturk

Dediginiz gibiyse cok iyi ekran suresi, benim icin onemli olan bu su anda gercekten , mi5 ile 3-4 saat cok can sıkıcı durum, pasaport kaydi oluyormu bunlarda son olarak yoksa 8 aylik omru varmi
  5. majesturk

Cok tesekkurler, ekran suresinden bahsedebilirmisiniz birde, sarji nas gidiyor
  6. majesturk

Merhaba, Mi5 prime dan, Mi 8 Lite modeline geçiş yapmak istiyorum, ama incelemelerde baktigim kadariyla hala aklimdaki soru isaretlerini gideremedim, ozellikle parmak okuyucu var mi, face id var mi, en onemlisi ekran süresi nedir, mi5 de ekran surem 3 saat oldugu icin cok sikinti yasatiyor yari...
  7. majesturk

Soru Mi 8 lite konusunda kararsızım.

Ozaman SE modelini aldigimda imei kaydi varsa kapanma durumu yasamiyorum, band 20 modeli mevcut diyorsunu, global de mevcut , almamamak icin hic bir sorun yok yani bu durumda :) basit bir telefon kullanicisiyim sonucta, guncellemelerle kendim yapsam anlamam cunku, ekran suresi nedir hocam, su...
  8. majesturk

Soru Mi 8 lite konusunda kararsızım.

Bende bu iki telefon arasinda kararsiz kaldim. Lite modelden genel anlamda uzak durun gibi bif algi var neden bunu diyolar hala anlamis degilim yoksa p20 lite alacaktim vazgectim. Se modeline yoneldim. Global degil dediler, band 20 yokmus, 8 aylik kullanim sonrası pasaport ucreti odenir diye...
  9. majesturk

Soru Xiaomi mi5 Prime 64gb - Şarj Doldurmama

Teşekkürler
  10. majesturk

Soru Xiaomi mi5 Prime 64gb - Şarj Doldurmama

Merhaba, 4 aylık xiaomi mi5 kullanicisiyim. Dünden beri iki sorun ortaya çıkmıştır telefonum la ilgili . Şarj doldurmuyor kesinlikle. Bı kaç araştırma yaptım ama çözüm bulamadım. Başka şarj aleti denedim ama gene uymadı. Kablosundan sipariş edicem büyük ihtimalle .. Birde Hayalet ekran olayı...
  11. majesturk

Uygulama Hidden Settings v6.35

alırım bi dal
  12. majesturk

Soru Xiaomi satışı neden resmi değil?

yanlış yazdım sanırım, şöyle diyim, neden bunun satışını turkcell, vodafone kendi bayisinden sitesinden satış yapmıyor
  13. majesturk

Soru Xiaomi satışı neden resmi değil?

Xiaomi satışı neden resmi değil, acep niye ki :)
  14. majesturk

Mi VR

güzel soru :))) cantara nın fikri vardır bence :)
Üst Alt