mairre74 kullanıcısının son içeriği

1. mairre74

Yardım Pad 5 için batarya önerisi olan var mı

Tabletimin pilini degistiricem kimden alicam bilemiyorum orjinal zaten yok piyasada kaliteli satıcı var mı bildiğiniz bulamadım da
  2. mairre74

Yardım Xiaomi mi11T Fastboot modunda kaldı cıkamıyoruz

Xiaomi mi11T Fastboot modunda kaldı cıkamıyoruz ne yapmalıyız acıl yardım edın telefonu kullanamıyorum bootloaderı acamıyorum telefondaa rom yuklu olmadıgı ıcn fastboot moduna gırebılıyorum sadece pc den fasstboot devices yazınca gozukuyor arka kapagın acılmasına gerek yok sanırım arastırdıgım...
  3. mairre74

Yardım Xiaomi Mi 11T TWRP yapamıyorum veya rootlamıyorum

Mi 11T cihazıma herhangi bi sekilde fastboot komutlarıyla twrp yukliyemiyorum miui surumunu dusurdum belki olur diye 12.5.2 ye olmuyor baska yapabilcegim birsey var mı rootlamak istiyorum sadece forum daki twrpsiz olanı denedim oda olmuyor yardımcı olursanız sevinirim
  4. mairre74

Çözüldü Boyle bi hata aliyorum xiaomi 11T Acil Yardim

Hangi surumu yuklersem bole mi flash ta ayni sekilde acil yardim edin telefonum bole kaldi
  5. mairre74

Soru Xiami mi 11t icin en iyi MIUI ROM?

Xiaomi Mi 11t icin en iyi MIUI ROM? Sizce en iyi MIUI ROM hangisi ben cok oyun oynayan biriyim sizce hangisini kullanmalıyım en iyi oyunlarda stabil performans alabilecegim
  6. mairre74

Soru Redmi Note 8 için en iyi EU MIUI rom

Redmi Note 8 için en iyi EU MIUI rom sizce hangisi stabillik acısından ve performansa cok onem veren biriyim pil cok onemli değil ona gore onerirseniz sevinirim:)
  7. mairre74

Soru Rom ve Kernel tavsiyeniz

Redmi note 8 Razer stabil kullanıyorum ryzen kernel kullanıyorum Pil benim için cok onemli değil bana performans odaklı kernel yada rom onerebilirmisiniz
  8. mairre74

Yardım Resmi niye 8 Instagram sorunu

Miui ryzen stabil kullanıyorum ve instaya giriyorum çıktıktan sonra açılmıyor silip yükledim gene aynı lütfen yardımcı olunbiktim çünkü 😶
  9. mairre74

Yardım Redmi 9 Twrp nasıl yukliyebilirim

Xiaomi Redmi 9 Twrp nasıl yukliyebilirimpc ile
  10. mairre74

Yardım Miui securitiy virus kontorlunu nasıl kapatabilirim

Redmi note 8 kullanıyorum Miui ryzen stabil kullanıyorum security guncellemek istiyom guncelliyemiyorum resmi olmayan kanallardan sistem uygulamaları yuklenmıyor hatsını alıyorum nerden yuklersem bole bunu nasıl duzeltebilirim yaradımcı olurmusunuz yeni game turboyu kullanmak istiyorumda
  11. mairre74

Yardım redmi note 8 magisk sorunu

Cihazımda magisk 23.0 versyonu yuklu ama modul yuklemee calısınca 19+ hatasını alıyorum surumum dusuk diyor İşletim Sistemim:MIUI_Razer-12.0.3 STABil ve son olarak magiske girince ek kurulum gerekli diyor tamama basıyorum hiçbirşey değişmiyor
  12. mairre74

Yardım Usb hata ayıklama sorunu!

Oncelikle herkese hayırlı seglılı gunler dılerım.Telefonum redmi note 8 mıumı 12.0.6 Global kullanıyorum ve usb hata ayıklama acınca telefenum bilgisiyarı gormuyum bılgısıyarım telefonuda sadece sarj alıyor uste gelen usb hata ayılama aktıf gıdıyor pc ya baglı oldugunu gostermıyor ne yapmam...
  13. mairre74

Soru Redmi Note 8 Miumi 12.0.6 Kernel önerisi

Herkeze iyi saglıklı gunler dilerim Redmi Note 8 Miumi Kernel önerisi verebilirmisiniz performansa dayalı olsun benmım ıcın pıl cok onemlı degıl
  14. mairre74

Soru Evolution X rom f2fs redmi note 8

Evulation X 5.7 kullaniyorum ve ex4 kullanıyor telefon f2fs yapmak istiyorum yardımcı olurmusunuz
  15. mairre74

Soru Redmi note 8 miumi 12.4 kernel onerisi

redmi note 8 miumi 12.4 kernel önerirmisiniz performans odakli
Üst Alt