mairre74 kullanıcısının son içeriği

1. mairre74

Soru Pad 5 için avuç içi destekli kalem önerisi

Xioami Pad 5 için uygun fiyatlı orijinal dışı Max 1000 TL kalem arıyorum yoksada direk kalem önerisi alabilirim ders için kullanicam
  2. mairre74

Yardım Direnç + imei kaydı Mardin

Hocam biraz geç gördüm sanırım egerki yaptirmadiysaniz Yenisehirde MasterCep var eski Vatanın arkasında iyi biyer hocam
  3. mairre74

Soru Direnç ile HyperOs dan MIUI 14 e geçiş

Başlıkta dediğim gibi telefoncu ile konuştum yapabilirmis eu rom yuklucek bana orjinal rom Mi kilidini acamiyorum sanırım HyperOs yüzünden MIUI 14 ile acabilirmiyim fake rom yüklü olmucak orjinal rom olucak deneyen yada bilen biri var mi arkadaşlar
  4. mairre74

Yardım Redmi Note 13 Pro+ Kasma sorunu

Böyle hata alıyorum hocam bunun hakkında konu açtım yetkili hesap gerekiyormuş o yüzden hazır direnç kayitliyken yapicam telefoncu bootloader kilidini acicak bana 1720354968 Hocam bootlodaer kapali 1720355064 Sıgırladim bu arada recovery üzerinden yaptım hatta anlamadığım şekilde yazılar...
  5. mairre74

Yardım Redmi Note 13 Pro+ Kasma sorunu

Arkadaşlar sanırım cihazımda fake çin romu yüklü bootloder vs açamıyorum direnç kaydıyla beraber yaptırmayı düşünüyorum ondan önce cihazımin romu orjinal global olmadığı icinmi kasma donma oluyor önceden s20fe kullanıyordum o cokk daha akiciydi instagramda bile dönüyor kasabiliyor bu telefon 2...
  6. mairre74

Yardım Redmi Note 13 Pro+ bootloader kilidi açılmıyor

Baslıkta belırttıgım gıbı bootloader acılmıyor ''the System is being upgraded. Please try again later'' hatası alıyorum yardımcı olabilecek var mı acaba? Xiaomi Community denedım yine olmadı.Fake rom oldugunu sanmıyorum XM ile bitiyor cıhaz hypor os 1.0.1.0 surumundeyim acil yardım edersenız...
  7. mairre74

Yardım Xiaomi mi11T Fastboot modunda kaldı cıkamıyoruz

Bilen yok sanırım
  8. mairre74

Yardım Xiaomi mi11T Fastboot modunda kaldı cıkamıyoruz

Xiaomi mi11T Fastboot modunda kaldı cıkamıyoruz ne yapmalıyız acıl yardım edın telefonu kullanamıyorum bootloaderı acamıyorum telefondaa rom yuklu olmadıgı ıcn fastboot moduna gırebılıyorum sadece pc den fasstboot devices yazınca gozukuyor arka kapagın acılmasına gerek yok sanırım arastırdıgım...
  9. mairre74

Yardım Xiaomi Mi 11T TWRP yapamıyorum veya rootlamıyorum

Ztn belirttim olmuyor hocam 1676514237 Normal twrp indirdim fastboot komutlariyla kurmaya calistim eski recovery ekranina geri atiyor twrp sart degil rootlasam yeter amacim o ztn
  10. mairre74

Yardım Xiaomi Mi 11T TWRP yapamıyorum veya rootlamıyorum

Mi 11T cihazıma herhangi bi sekilde fastboot komutlarıyla twrp yukliyemiyorum miui surumunu dusurdum belki olur diye 12.5.2 ye olmuyor baska yapabilcegim birsey var mı rootlamak istiyorum sadece forum daki twrpsiz olanı denedim oda olmuyor yardımcı olursanız sevinirim
  11. mairre74

Çözüldü Boyle bi hata aliyorum xiaomi 11T Acil Yardim

Saol hocam oldu Valla cok tesekkurler
  12. mairre74

Çözüldü Boyle bi hata aliyorum xiaomi 11T Acil Yardim

Hangi surumu yuklersem bole mi flash ta ayni sekilde acil yardim edin telefonum bole kaldi
  13. mairre74

Soru Xiami mi 11t icin en iyi MIUI ROM?

Xiaomi Mi 11t icin en iyi MIUI ROM? Sizce en iyi MIUI ROM hangisi ben cok oyun oynayan biriyim sizce hangisini kullanmalıyım en iyi oyunlarda stabil performans alabilecegim
  14. mairre74

Yardım İşletim sistemi berbat

Bl kilidini açmayı deneyip bu biraz zaman alabilir ama sonradan işletim sistemini tekrar yukleyebilimisin hız anlamında kasma anlamındada işe yarıyabilir yazılımsal bi sorunsa veya format hardreset atmayı deneyebilirsin (Hardreset oneririm ilk verilerinizi yedekleyip)
  15. mairre74

Soru Redmi Note 8 için en iyi EU MIUI rom

Tamam hocam denicem teşekkurler 1636298496 Hocam kusura bakamayın bide linkini verebilirmisiz
Üst Alt