mainbord kullanıcısının son içeriği

1. mainbord

Yardım Kart ödemesi NFC hatası

Hce cüzdan olarak ayarla
  2. mainbord

İpucu Mi Box S 4K - Fabrika Ayarlarına Sıfırlamak

Selam mi box 4k var elimde test point noktası gerekli bilgisayar görmedi amlocktool görmedi cihazı ciha mi yazızsında kalıyor güncelleme sonrası çöktü recovery den zip dosyasını yüklüyorum bitiyor ama sistem açılmıyor mi yazı gidip gelyor test point noktası bilen varsa yazabilirmi ben bulamadım
  3. mainbord

MIUI 13 Redmi Note 10S Avrupa Kararlı Rom EEA Stable V13.0.1.0.SKLEUXM İndirme Bağlantıları

ses sorunu çözülmüş bu sürümde sorun yok
  4. mainbord

MIUI 13 Redmi Note 10S Endonezya V13.0.1.0.SKLIDX Özelleştirilmiş Resmi Stock Rom

ustam bu arada eu roma güncelleme geldi android 12 whatsap telegram görüşmelerinde sorun kalmamış kesilme olmuyor
  5. mainbord

MIUI 13 Redmi Note 10S Endonezya Kararlı Rom V13.0.1.0.SKLIDXM İndirme Bağlantıları

hangi romdu globalmi yoksa endonezyamı 13 sürümünüz
  6. mainbord

MIUI 13 Redmi Note 10S Endonezya Kararlı Rom V13.0.1.0.SKLIDXM İndirme Bağlantıları

mauı 13 ile alakalı kesin bu. hangi sürüm yüklü sizde
  7. mainbord

MIUI 13 Redmi Note 10S Endonezya Rom V13.0.1.0.SKLIDXM MIUI13 İndirme Mi Pilot Sürümü

ustam sadece sesli arama görüntüsüz denedinizmi whatsap telegram
  8. mainbord

MIUI 13 Redmi Note 10S Endonezya Rom V13.0.1.0.SKLIDXM MIUI13 İndirme Mi Pilot Sürümü

ilk sesli aramada belli oluyor sıkıntı yoksa haber verin kuralım
  9. mainbord

ustam whatsapp ta ve telegramda sesli görüşmede ses kesinti sorunu varmı denermisiniz ben globalde 3 cihazda denedim 3 üde aynı idi sesli görüşme yapamadım sağlıklı tekrar android 11 e döndüm belki Endenozya sorunsuzdur denerseniz haber bekliyorum
  10. mainbord

MIUI 13 Miui 13 sonrası karşılaştığınız sorunlar

ben tekrar 12.5 e döndüm mecburen 3 cihazda denedim sonuç aynı ses kesiliyor
  11. mainbord

MIUI 13 Miui 13 sonrası karşılaştığınız sorunlar

13 sürümünden kesin 2 cihazda denedim
Üst Alt