Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese Merhaba
Mi hesabımdaki tüm resimleri bilgisayarıma indirmek istiyorum ve mi hesabının içindekileri silerek sıfırlamak istiyorum..hepsini veya parça parça seçim yaptığım zaman bana bunu web browser ile indirenilirsin ama tek tek diyor veya toplu indirmek için "Mi Cloud Photo Manager"...
Şimdi Okudum açıkcası çok üzüldüm...Bu ve bunun gibi ..................... lerin bilgilerini paylaşmamız gerekli ki diğer arkadaşlarımızın başına gelmesin...ve birimiz görür ise aynı kişiyi birbirmize haber verelim...Özellikle EFT yaptıysan yakalamak daha kola olur diye düşünüyorum
Sabah Güncelleme geldi ve kurdum. açık olmak gerekirse miu 9 beta sürünmden dana memnundum.telefonda 2 hat kullanıyorum..uygulamalarda yavaşlık var. Facebook açılınca sayfa devamlı beklıyor.facebook duvarda aşağı inerken hersey normal açılırken sımdı bekleyerek acılıyor.Beta süründe ayarlara...
MErhaba Arkadaşlar
Mi Max 2 Kullanıyorum şuan Miui 9 By xiaomi.eu 7.8.17 Beta kurulu...cihazıma update geldi miui.mimax2global_7.8.31 indirdim 1.48 Gb yükle dediğimde update ediliyor gibi kapanıp açılıyor ama açıldığında hala aynı versiyonda kalmış durumda.ve yine update uyarısı veriyor...
ne...