Mahoep kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Kernel Kurma Hakkında Detaylı Bilgi Lazım

Hiçbir yerde kernel kurma ile ilgili düzgün bilgi bulamadım. Ben kurdugumda bootloopa düşüyor telefon. Herşeyi wipelayıp önce rom sonra kerneli kuruyorum direkt rebootlamadan. Birisi yapmam gereken adımları sırasıyla yazabilir mi? Kernel kurmadan önce magisk kurmayı denedim öyle de olmadı, yine...
  2. M

Yardım Kernel kurma

Merhaba, Aospa kernel kurduğumda bootloop oluyor. Miuida sorun yok ama aospta bootloop. Önce wipe, format data yapıyorum. Sonra rom ve kerneli flashlayip reboot diyorum ve bootloop oluyor. 3-4 farklı rom denedim ve hepsinde aynı sorun benim birşeyi yanlış yapmamla alakalı yani.
  3. M

Soru IMEI de farklı telefon çıkıyor

Merhaba Redmi 5 Plus kullanıcısıyım. Site üzerinden IMEI sorguladığımda telefon Redmi Note 6 Pro gözüküyor. Sorun olur mu? N11 üzerinden ithalatçı garantili almıştım 1 sene önce.
  4. M

Soru En akıcı miui 12 rom?

Redmi 5 Plus'ta siz de oluyor mu bilmiyorum fakat bende uygulamalar arası geçiş animasyonları hafif kasıyor. Official güncelleme alan bazı arkadaşlarımın telefonlarında da az da olsa onlarda da var. Redmi 5 Plus için en akıcı Miui 12 rom hangisidir acaba?
  5. M

Yardım GSİ Rom Açılmıyor

Merhaba telefone eu rom kurup ardından vendoru wipelamadan gsi romu system üstüne flashlıyorum fakat boot ekranı gelmeden fastboot yerine atıyor. Bilen biri yardımcı olursa çok sevinirim.
  6. M

Soru Günlük kullanım için en iyi rom?

Bataryası uzun giden en iyi rom hangisidir acaba?
  7. M

Soru Oyun için en iyi rom?

Arkadaşlar güncel olarak oyunlarda en iyi performansı alabileceğim rom hangisidir acaba? Batarya performansı çok önemli değil.
  8. M

Yardım Miroom Reklamları Aktif Etme

Arkadaşlar miroom kullanıyorum fakat reklamları kapatıyor ve connect play isimli uygulamayı kullanamıyorum. Çok akıcı ve efsane bir rom fakat bu sebepten dolayı istemiyorum. Bir çözümü var mıdır bunun? İlgili rom: https://forum.miuiturkiye.net/konu/port-miroom-11-0-7-0-and9-redmi-5-plus.74743/
  9. M

Yardım Global Kararlı 11.0.2 Bildirim Gözükmeme Sorunu

Arkadaşlar bunun bir çözümü var mı? Dark mode açınca bildirim de siyah bildirim yazıları da siyah oluyor ve bildirim okunmuyordu. Çözümü varsa global Kararlıya geçmeyi düşünüyorum.
  10. M

Soru Rom lazım yardım ederseniz sevinirim (:

Arkadaşlar dark mode, 4.5g çalışan rom arıyorum MIUI veya aosp farketmez. Şimdiden teşekkürler yardımınız için.
  11. M

Soru 4G ve 4.5G farkı nedir?

Arkadaşlar aralarında ki fark nedir ona göre rom tercihi yapıcam. Şimdi den teşekkürler. (:
  12. M

Çözüldü Telefon Açılıp Kapanma Sorunu [Çözüm]

Arkadaşlar 2 gündür çözemediğim her türlü yöntemi deneyip düzeltemediğim sorunu 1 saat önce çözdüm ve sizinle paylaşmak istedim. Ben aosp rom kullanıyordum ve twrp aracılığıyla global kararlı 10.3.2 ye geçmek istedim. Flashlama işlemini yaptım wipe reset attım ve telefonu yeniden başlattım...
  13. M

Yardım Telefon Açılıp Kapanıyor

Benzer bir konu açılmış fakat eski diye yeni konu açmak istedim. TWRP üzerinden global kararlıya geçmek istedim. Telefon açılıyor fakat 10-15 saniye sonra kendi kendine yeniden açılıyor. Bootloader kilidi kapalı ve malum olarak twrp kurulu değil. Ne yapabilirim?
Üst Alt