MahmutYahya kullanıcısının son içeriği

1. M

MIUI 13 Poco X3 NFC Miui 13 eu rom

poco x3 telefonuma eu rom arıyorum fakat hiçbiryerde bulamadım.Aceba gelmedi mi yoksa ben mi bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz ?
  2. M

Yardım Poco F3 kayıt

yılbaşı sıfırlamasıyla beraber suan f3 alsam 8. aya kadar kullanabilirim. Sizce o zamana kadar kayıt dosyaları çıkıp rsa kilidi kırılır mı ? elimde yavas yavas kronikleşen poco x3 var (giderek her özelliğini kaybediyor bt ve parmak izi gitti ) ondan da kurtulmak istiyorum daha gazla bozulmadan...
  3. M

Yardım Poco X3 telefonumda parmak izi yazılımsal olarak gitti

poco x3 telefonum aniden parmak izini tanımamaya başladı ondan sonra yavaş yavaş işlevini yitirdi. en son olarak da tamamen telefondan silindi ,silindi derken aryarlarda parmak izi seçeneği yok. telefonun kapağı açılmadı yani hiç donanımsal olarak sıkıntı yok.tamamen yazılımsal olarak...
  4. M

Yardım Apk Kurulmuyor

poco x3 cihazıma apk indirdiğimde kurma seçeneklerinde paket yükleyici gelmediğinden dolayı apk kuramıyorum ve paket yükleyicinin bütün izinleri açık. yardım edebilir misiniz (apk yüklenmediğinden iphone döndü telefon :D)
  5. M

Yardım Kulaklık İçinde Kalmış Mı emin değilim

sa ben hoparlörümle müzik dinlerken birden ses kendisini cızırtıya bıraktı ve cızrtılı ses gelmeye başladı sonra anldımkı kulaklık içinde kalmış hemen uygulamasını indirip sorunu düzelttim sonra ses az ve kulaklık girişinden gelmeye başladı dedim biraz bekleyim sonra o da yaramadı hep cızırtı...
  6. M

Yardım Kulaklık İçinde Kaldı

Telefonumda hoparlöre bağlayıp müzik dinlerken birden cızırtı gelmeye başladı. Dedim bozuldu. Sonra anladım ki kulaklık İçinde kalmış sorunu düzelttim gibi oldu sonra dan hep bozuldu kulaklık taksakta hep cızırtı geliyor. Yardımcı olurmusunuz? Teşekkürler
Üst Alt