mahmutuloz kullanıcısının son içeriği

1. M

Soru Ekran oc sonrasi ekrandaki gariplik

Baslik icin kusura bakmayin uygun baslik bulamadim. Pubg mobile 90 fps destekledikten sonra dur bi cihazi 75hz ye oc edeyim deneyeyim pubg yi dedim. Dedigim islemleri yaptim. Sonra ana sayfadayken bildirim ekraninda kara lekeler farkettim. Acayip korktum. Sonra normalde ekrandaki kara yerlerin...
  2. M

Yardım Mi 6 ses gelmemesi(hicbir yerden)

İyi günler, kardesimde mi6 var, mikrofonu çalışmıyordu, sonra buna hoparlör ve ahize eklendi, bende Bluetooth kulaklık aldım ondan ses gelir diye ama ses gelmedi. Cihaza fastboot rom atamadım çünkü PC cihazı görmüyor.(şarj yeri sadece şarj yapıyor dosya aktarımı için PC görmüyor) Ondan tek...
  3. M

Yardım Bluetooth kulaklık tavsiyesi?

İyi akşamlar, mi6 icin pubg mobile oynarken ses gecikmesi yapmayan, yada minimal yapan kulaklik ariyorum, tavsiye ettiginiz kulaklik var midir? Şimdiden teşekkürler
  4. M

Rom [Android 10] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.27 Beta - v11.0.8.0 Stabil Rom İndirme Bağlantıları

Hemen akillardaki soruyu gidereyim; Türkçe dildeki kameradan galeriye geçme sorunu devam ediyor
  5. M

Soru VoWifi modem ayarları

Secmistim. Bazen boyle 1-2 dklik wifi ye geciyor ama sonra geri cikiyor. Volte sorunsuz ama
  6. M

Soru VoWifi modem ayarları

Eu romlarda boyle bir ekranla karşılaşıyoruz. Ben direk resimdeki alt yoldan buldum. Yani mesela turkeyi mi sececeksin, o zaman alt yolda vodafone/turkey var onu seciyorsun. Ben burdaki cogu ayari denedim ama vowifiyi bi turlu calistiramadim. Hattim vodafone faturasiz acaba ondan mi
  7. M

Rom [Android 10] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.27 Beta - v11.0.8.0 Stabil Rom İndirme Bağlantıları

Aynısı başıma mi 6 da gelmişti. İlk baş calismadi. Sonra başka Roma geçtim calisti. Sonra tekrar MIUI romuna döndüğümde gitti bir daha gelmedi hiç bir romda. Sonra araştırdım. Pubg gyroscope ve magneto sensörü aynı anda kullanıyor. Test ettiğimde magneto sensörü bozulmuştu. Sende bir kontrol et...
  8. M

Rom Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro Global Kararlı 10.3.2.0.PFKMIXM İndirme Bağlantıları

Bu romu yukledigimde k20 pro olmustu en azindan bilgisayara baglayinca oyle tanidi bende degistirdim sonrasinda. Bu rom yuklenildiginde cihazin ismi mi9t pro mu oluyor sizde yoksa k20 pro mu
  9. M

Rom Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro Global Kararlı 10.3.2.0.PFKMIXM İndirme Bağlantıları

Benim mi9t pro cihazimda aldigimda 10.3.2 rom yukluydu.(cihaz kapali kutuydu ilk ben actim) sonra baska romlar denedim ve eski haline donmek istedim. Bu romun o rom oldugunu dusundum ve yukledim ama cihaz k20 pro oldu. Benim cihazi sifir aldigimdaki rom bu muydu yoksa kararli ea romu muydu? Bi...
  10. M

MIUI 12 Mi 6 - Xiaomi.eu MIUI 12 v20.6.18 Beta Rom İndirme Bağlantısı

Jiroskopun calismama nedeni telefonun hall sensorunu(manyetik sensoru) bozmusum ondan calismiyormus. Romla ilgili degil anlayacaginiz
  11. M

MIUI 12 Mi 6 - Xiaomi.eu MIUI 12 v20.6.18 Beta Rom İndirme Bağlantısı

Pubg mobile oyununda gyroscope çalışmıyor. 9.9.26 sürümünde çalışıyordu ama 9.10.10 a guncelleyince bozuldu, eski sürüme döndüm ama hala bozuk. Kıyı tabanlı başka bir romda da almıştım bu hatayı. Çözümü bilen var mı? Call of duty de çalışıyor mesela
  12. M

Yardım Xiaomi Mi6 Bluetooth Sorunu

Havoc rom yukledim. Bluetooth sorunum ortadan kalkti. Bluetooth ayarlarindan scb(sony codecli bisey) yi kapatinca ses kesilmeyi yapmiyor
  13. M

yanlis tespit yapmisim, wifi kapaliyken ayni hatayi aldim bugün. Daha nadir oluyor ama yine de oluyor.
  14. M

Benimde bluetooth kulakligimda ses kesilmesi oluyor saniyelik, wifiyi kapattigimda duzeliyor. Sinyaller mi cakisiyor bilmiyorum
Üst Alt