Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hatayla karşılaştığımda başka uygulama yüklü değildi. bende googleın uygulamasını yükleyip varsayılan onu yaptım. şimdilik bu şekil kullanayım. teşekkürler hocam
Aynen konudaki rom konudaki firmware konudaki root vs hersey konudaki. Googlein arama uygulamasini yukledim, simdilik sikinti yok gibi gozukuyor ama yine de stock arama uygulamasini kullanmak isterdim, arama kaydetme vs
Yani bi dengesizlik soz konusu, bi gosteriyor bi gostermiyor. Zamaninda havoc rom denemistim, onda da ayni sorunu yapmisti. Ondan aosp rom kullanmamistim
arkadaşlar biri beni aradığında çalma sesi geliyor ama aradığına dair ekran gelmiyor. ondan dolayı açamıyorum. kapanınca ben arıyorum kişiyi. başına gelen var mı veya çözümü bilen
Rr rom ile notkerneli beraber kullaniyorum. İkidir insanlar beni ariyor ve caldigini söylüyor. Ama benim ekrana bildirim gelmiyor.(aynj zamanda telefon ekran acma tuşuna cevap vermiyor, yeniden baslatiyorum) Arama kaydinda da yok. 1 ay kullandim 2 defa basima geldi. 1 tanesi yuzunden işe geç...
Ozur dilerim görmemişim :) bende zaten kapalıydı otomatik parlaklık. hocam oyunlarda da kullanilir dediniz ya bir onceki aciklamada, oyun icin hangi ayari onerirsiniz
Hocam demek istedigim bu resimlerde cok daha iyi anlasiliyor
1599756304
Hocam 90 fps destegi gelmis, ama bizde gozukmuyor, magisk modulu yukledim, ve gfx tolls ile 90 fps i secince geldi. Telegramda dokunmatik hassasiyeti biraz kotulesiyor diye ilebsikayet gelmis ama benim cok deneme firsatim...
Baslik icin kusura bakmayin uygun baslik bulamadim. Pubg mobile 90 fps destekledikten sonra dur bi cihazi 75hz ye oc edeyim deneyeyim pubg yi dedim. Dedigim islemleri yaptim. Sonra ana sayfadayken bildirim ekraninda kara lekeler farkettim. Acayip korktum. Sonra normalde ekrandaki kara yerlerin...
Miui 11 de 6.4 sürümünü tavsiye ederim ben, çünkü geliştirici miui12 çıktığı zamanlarda kerneli geliştirmeyi bırakmıştı ve 6.4 te birakmisti, şimdi tekrar başladı. İstersen bu surumu de deneyebilirsin ama bence 6.4 u kullanmalisin
Masik romda bende ekran kaydedici uygulaması çalışmıyor, kernel ve gpu driver kurulu olduğu için çakışma ihtimali olduğunu düşünüyorum. 16x veya 16p sürümü kurulu olanlar ekran kaydediciyi deneyip geri dönüş sağlayabilir mi
Candy kernel şuan beta sürümünde, geliştirici eski sürümler kadar iyi degil ama birçok kerneldan iyidir demişti. Ben masik 11.3 kullanırken candy kernel 6.4 kullanıyordum(bazıları 6.1 daha performanslı diyor) ekran süresi açısından çok güzel sonuçlar veriyordu. Şimdiki durumum masik 16 olduğu...
Aha candy kernel'a diss ha :D bu dissine bir ara ekran süresi testi yapıp öyle cevap vereceğim, hem hakikaten bana mı öyle geliyor yoksa iyi mi bakmış olurum