mahmutbk77 kullanıcısının son içeriği

1. mahmutbk77

Soru Mİ 11T Miui 13 ?

22 da bırakıp teli 11 de alırsan normal. Sürekli açık ekran kullanıyorsanız, bu da hızlı düşüşe sebeptir.
  2. mahmutbk77

Yardım Xiaomi 12t pro 4K kamera hatasi

Kamera istiyorsan samsung dan şaşma xiaomi kamera konusunda yetersiz yazılımı iyi değil lensleri güzel olsada yetmiyor. Mi 11t kullanıyorum bir de s21 im var aynı ortamda gece fotorafı çekiyorum 11t çok karanlık çekiyor, manual ayarlarsam iyi ama stok ayarları kötü yapılmış. Birde hareket...
  3. mahmutbk77

Soru Mİ 11T Miui 13 ?

fark göremedim
  4. mahmutbk77

MIUI 13 MIUI Kontrol Merkezi, MIUI 13 güncellemesiyle değişti.

Uzun süren araştırmamdan sonra şu kanıya vardım. Bunu yüklemeyin güncelleme ile gelmesini bekleyin farklı sorunlar ile karşılaşanlar olmuş bilginiz olsun, şebeke düşmesi, sıfırlamada dahi düzelmiyormuş. Müzik çaların kontrol edilemesi, bunun için faklı bir yöntem var ancak riske girmeye değermi...
  5. mahmutbk77

Mi 11t sürüm 13.0.5 sürüm ve model farkeder mi
  6. mahmutbk77

1672320318 Ankadım teşekkür ederim.
  7. mahmutbk77

Yardım 11T Direnç işlemi

1672311787 Yazılımsal işlem yapılan yani dirençsiz işlem yapılan cihazlara ileriki zamanlarda yazılımsal kalıcı olarak (güncelleme vs gitmeyecek) işlem yapılır diyorlar. Bu doğrumudur.
  8. mahmutbk77

Bende de android sürümü 12 ama kontrol paneli bu şekilde değil.
  9. mahmutbk77

1672259196 Yükleme yapmadan mı bu şekilde oldu güncelleme sonrasında işlem yaptınız mı
  10. mahmutbk77

Cevap için teşekkür ederim. Peki neden 13.05 güncellemesinde yüklü olarak gelmiyor yada bunu bir şekilde aklifleştirmemiz mümkünmüdür yani dosyayı yüklemeden 11t kullanıyorum.
  11. mahmutbk77

Bu uygulama üçüncü taraf yani güvensiz mi yoksa xiaomi nin kendi yazılımı mı.
  12. mahmutbk77

Yardım Mi 11T (Global) Ses sorunu

Youtube da çözüm önerileri var bakabilirsiniz umarım işe yarar
  13. mahmutbk77

Rom Rom Düzenleme

Android 12 romu kendi cihazıma portlamak istiyorum. gsı olarak değil. bunu nasıl yapabilirim. cihazım x00qd bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.
  14. mahmutbk77

Sohbet benim tasarımım

ekranda kamera sevmediğim için ve teli çift yönlü kullanabilmek maksadıyla ve çift kamera ile yatay pozisyonda çok daha geniş bir açı ile çekim yapma imkanı sunabilir 😉
  15. mahmutbk77

Sohbet benim tasarımım

Selamın aleyküm. Kendi tasarımınızı yapmayı hiç düşündünüzmü? ben çok düşündüm ve yaptım basit ama detayları bende, ortaya bu çıktı 🇹🇷
Üst Alt