mahmutbk77 kullanıcısının son içeriği

1. mahmutbk77

Sohbet benim tasarımım

Selamın aleyküm. Kendi tasarımınızı yapmayı hiç düşündünüzmü? ben çok düşündüm ve yaptım basit ama detayları bende, ortaya bu çıktı 🇹🇷
  2. mahmutbk77

Uygulama Hypercam (GCAM) R6 [31.10.2019 Güncel]

üstad paylaşım için teşekkürler. sadece biraz daha açık anlatabilirmisiniz neyi yüklemeliyiz nasıl kullanabiliriz açabilirseniz memnun olurum hiçbirşey bilmiyormuşum gibi yazabilirseniz memnun olurum
  3. mahmutbk77

Yardım Mİ 9 SE 4g sorunu

nedir bu telin olayı bi çözemediler
  4. mahmutbk77

Yardım Mİ 9 SE 4g sorunu

hata olduğu kesin kullandıkları program bu işlemciyle uyumlu olmayabilir
  5. mahmutbk77

Yardım Mİ 9 SE 4g sorunu

adamlar reklamını bile yapıyor kimse engellemiyor adamların adresi dükkanı belli satan belli alan belli bunun önü açık kimsede engellemek için adım atmıyor insanlarda 1500tl fazla vermemek için bu tür yollara giriyor 1500tl bir maaş neredeyse neyse alan satan memnun olmasada para kazanmak zor...
  6. mahmutbk77

Soru Xiaomi Mİ 9 SE Global Vs Çin Versiyon

başka modele yada başka markaya yönelebilirsin ben bundan önce gm9 pro kullanıyordum kmersı bundn dha iyiydi ha tta portre modu çok çok daha iyiydi yanlız yazılım konusunda çok eksikleri vardı ve şarjı mi9 se ile kıyaslarsak 2 kat daha fazla gidiyordu desem yalan olmaz 12 saat ekran süresi...
  7. mahmutbk77

inşallah öyle olur biz nasıl düzelticez o malum çünki bu işlerden hiç anlamıyorum en iyisi garantili almak uyugun bulabiliyorsan hatantili alman en mantıklısı
  8. mahmutbk77

9se global de bant 20 işlemden sonra uçuyor
  9. mahmutbk77

Yardım redmi Note7 Pro

yanlış rom yüklemiş olabilirsiniz
  10. mahmutbk77

Yardım Mi 9 se için link miupro

hangi rom hocam
  11. mahmutbk77

Rom Mi 9 SE - EEA Global Kararlı Miui V10.3.1.0 Fastboot İndirme Bağlantısı

peki düşmemesi için yapılabilecek birşey varmı
  12. mahmutbk77

Rom Mi 9 SE - EEA Global Kararlı Miui V10.3.1.0 Fastboot İndirme Bağlantısı

ben eu dan global 10 2 2 ye geçtim düşmedi hard reset yapıldığında düşüyor mu
  13. mahmutbk77

Soru RedMi 5 Plus Güncelleme Ne Zaman Gelecek?

Ben 5plus u sattım başka model bakıyorum mi 9 satın alabilirim fiyatının düşmesini bekleyeceiim
  14. mahmutbk77

Yardım Ekranda nokta

aradan zaman geçmeden gönderin derim servis notuna tamir istemediğinizi iade yada değişim istediğinizi net bir şekilde belirtin geçmiş olsun
Üst Alt