Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
üstad paylaşım için teşekkürler. sadece biraz daha açık anlatabilirmisiniz neyi yüklemeliyiz nasıl kullanabiliriz açabilirseniz memnun olurum hiçbirşey bilmiyormuşum gibi yazabilirseniz memnun olurum
adamlar reklamını bile yapıyor kimse engellemiyor adamların adresi dükkanı belli satan belli alan belli bunun önü açık kimsede engellemek için adım atmıyor insanlarda 1500tl fazla vermemek için bu tür yollara giriyor 1500tl bir maaş neredeyse neyse alan satan memnun olmasada para kazanmak zor...
başka modele yada başka markaya yönelebilirsin ben bundan önce gm9 pro kullanıyordum kmersı bundn dha iyiydi ha
tta portre modu çok çok daha iyiydi yanlız yazılım konusunda çok eksikleri vardı ve şarjı mi9 se ile kıyaslarsak 2 kat daha fazla gidiyordu desem yalan olmaz 12 saat ekran süresi...
inşallah öyle olur biz nasıl düzelticez o malum çünki bu işlerden hiç anlamıyorum en iyisi garantili almak uyugun bulabiliyorsan hatantili alman en mantıklısı