Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim telefonum şuan normale döndü ama telefonla ödemeye o kadar alıştım ki ödeyemeyince çok zorlandım. Bende hem maximum mobil hem de bonus flash aynı anda gitmişti.
Merhabalar. Geçen haftaya kadar çalışan nfc ile mobil ödeme özelliği bir kaç gündür çalışmıyor. Bu süre cihazımda global rom yüklü. Yaklaşık 1 ay önce hard reset atmıştım ama sonrasında çalışıyordu. Forumda ve nette gördüklerimi denedim ama çalıştıramadım. Ara sıra pos makinesinde "sadece tek...
Merhabalar, son günlerde ekranın alt kısmına yakın yerde (videoda youtube simgesi ve yanları) dokunmatik çalışıyor ama kaydırma yapamıyorum. Telefonu yeniden başlatıyorum düzeliyor ama yaklaşık 1 gün sonra tekrar yapmaya başlıyor. Ghost bu mudur yoksa başka bir sorun mu bu? Garanti bitmek üzere...
Merhabalar
Mi band 4'ümle 3. Mi telefonumu kullanıyorum. Bluetooth bağlantı mesafesi dışına çıktığımda ekteki hata mesajını alıyorum ve bluetooth u kapatıp açmadan Mi Band 4 tekrar bağlanmıyor.
Band ın yazılımı ile alakalı bir durum olduğunu düşünmeye başladım. Bilgisi olan arkadaşlar...
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-xiaomi-mi-9-lite-6-128-garantisi-devam-ediyor-902870307/detay/
Orijinal şarj aleti, kablosu, kılıfı ve faturası ile ful kutu içeriği verilecektir.
Herhangi bir problemi yoktur.
Çift sim kart ya da 1 sim kart 1...
Telefonumu satıyorum arkadaşlar, ilgilenen olursa ilanı aşağıdadır.
Yönetim Notu : İlgili bağlantı forum kurallarına aykırı olması nedeniyle kaldırılmıştır...
Merhaba arkadaşlar
Önceki telefonum Mi 5s Plus ta da şimdiki telefonum Mi 9 Lite ta da bluetooth problemleri yaşıyorum. Telefonum Türkiye garantili ve MIUI Global 11.0.1 rom var. Geçen hafta Android 10 a güncelledi. Telefonumu seviyorum ama sürekli bir problem çıkartıyor.
1. Airpods 2 ses...