MahmutAtalay kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Nfc çalışmaz oldu

Benim telefonum şuan normale döndü ama telefonla ödemeye o kadar alıştım ki ödeyemeyince çok zorlandım. Bende hem maximum mobil hem de bonus flash aynı anda gitmişti.
  2. M

Yardım Nfc çalışmaz oldu

Az önce maximum mobil ile de ödeme yapabildim. Neden çalışmadı, neden tekrar çalışmaya başladı hiç bir fikrim yok.
  3. M

Yardım Nfc çalışmaz oldu

Hiç birisi çalışmıyordu, dün bir çok ayarla oynadım. Bugün Bonus Flash ile ödeme yapabildim, maximum mobil i denemedim ama.
  4. M

Yardım Nfc çalışmaz oldu

Hem maximum mobil hem bonus flash
  5. M

Yardım Nfc çalışmaz oldu

Merhabalar. Geçen haftaya kadar çalışan nfc ile mobil ödeme özelliği bir kaç gündür çalışmıyor. Bu süre cihazımda global rom yüklü. Yaklaşık 1 ay önce hard reset atmıştım ama sonrasında çalışıyordu. Forumda ve nette gördüklerimi denedim ama çalıştıramadım. Ara sıra pos makinesinde "sadece tek...
  6. M

Yardım Ekranda kaydırma yapılamayan bölüm

Cevap için teşekkür ederim, bu aralar vaktim yok ancak müsait olunca formatlayacağım.
  7. M

Yardım Ekranda kaydırma yapılamayan bölüm

Merhabalar, son günlerde ekranın alt kısmına yakın yerde (videoda youtube simgesi ve yanları) dokunmatik çalışıyor ama kaydırma yapamıyorum. Telefonu yeniden başlatıyorum düzeliyor ama yaklaşık 1 gün sonra tekrar yapmaya başlıyor. Ghost bu mudur yoksa başka bir sorun mu bu? Garanti bitmek üzere...
  8. M

Satış Mi 9 Lite 6/128 Garanti Devam Ediyor

Güncel fiyat 2.500 TL.
  9. M

Yardım Mi Band 4 Bluetooth Sorunu

Merhabalar Mi band 4'ümle 3. Mi telefonumu kullanıyorum. Bluetooth bağlantı mesafesi dışına çıktığımda ekteki hata mesajını alıyorum ve bluetooth u kapatıp açmadan Mi Band 4 tekrar bağlanmıyor. Band ın yazılımı ile alakalı bir durum olduğunu düşünmeye başladım. Bilgisi olan arkadaşlar...
  10. M

Satış Mi 9 Lite 6/128 Garanti Devam Ediyor

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-xiaomi-mi-9-lite-6-128-garantisi-devam-ediyor-902870307/detay/ Orijinal şarj aleti, kablosu, kılıfı ve faturası ile ful kutu içeriği verilecektir. Herhangi bir problemi yoktur. Çift sim kart ya da 1 sim kart 1...
  11. M

Yardım Mi 9 lite almak istiyorum

Telefonumu satıyorum arkadaşlar, ilgilenen olursa ilanı aşağıdadır. Yönetim Notu : İlgili bağlantı forum kurallarına aykırı olması nedeniyle kaldırılmıştır...
  12. M

Soru Bluetooth Sorunu

Merhaba arkadaşlar Önceki telefonum Mi 5s Plus ta da şimdiki telefonum Mi 9 Lite ta da bluetooth problemleri yaşıyorum. Telefonum Türkiye garantili ve MIUI Global 11.0.1 rom var. Geçen hafta Android 10 a güncelledi. Telefonumu seviyorum ama sürekli bir problem çıkartıyor. 1. Airpods 2 ses...
  13. M

Yardım İnternet paketimden defalarca 45 MB düşüyor

Hocam o tarz kullanım genelde speed test uygulamalarından oluyor, daha önce başıma gelmişti.
  14. M

Soru SMS gönderme Sorunu

Denedim, bir değişiklik olmadı hocam maalesef.
  15. M

Yardım Arama ekranı kasıyor

Aynı durum bende de var, muhtemelen google telefon uygulamasıyla ilgili.
Üst Alt