Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yok yazılım öncesi twrp yüklenir ardından uygun yazılım indirilir sonra cihazin usb hata ayıklama açılır pc ye bağlanıp program çalıştırılır ve indirilen yazılım seçilir başlatılır kendisi otomatik işlemleri yapar yazılımı yükler tamamlar
Hocam mi Flash yerine mi tools kullansaniz daha iyiydi peki mi Flash kullanırken aşağıda clean all seçeneğini seçtiniz mi dikkat edin clean all and lock seçeneği seçili Olursa cihazin bl kilidini kapatır işin zora girer mi tools ile yazılımı tekrardan kur hocam ondan önce twrp silindi ise tekrar...
Aynı yöntemle bende WhatsApp açtım Sadece modlu WhatsApp kullanmak için lsposed lazım oda muhtemelen geliştirici desteğini çekti bende şuan çalışmıyor size tavsiyem hiçbir zaman play store verilerini temizleyip WhatsApp silmeyin tekrar resmi olmayan WhatsApp olayı geliyor bilginiz olsun.
Bu sürümü tavsiye ederim ayrıca şuan bizim arkadaşın redmagic 8s Pro Android 13 cihazına da belirttiğim yöntemle bu yüklendi sorunsuz eğer çözüm bulamazsan iletişim için birşey bırak mail insta vb. Tüm çözüm arayan arkadaşlar konuya etiketlerse yardımcı olurum
1694983287
Bu arada cihazım k60...
Arkadaşlar uzun zamandır yeni telefona geçtikten sonra sıkça kullandığım herkesin de genelde bilip kullandığı TouchPal klavye bilindiği gibi Android 13 te çalışmıyordu ve çözümü buldum ve paylaşmak istedim öncelikle cihaz geliştirici ayarlarına girip çoklu uygulama penceresinde boyutlanamayan...
Uygun modem dosyası bul cihazı fastboot moduna al USB ile pc ye tak o modem dosyasında sonu bat ile biten dosyaya çift tıkla modem yüklendi dedikten sonrasında cihazı aç düzelir