Mahmut7227 kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Mi Flash İle Güncelleme Yapma

Yok yazılım öncesi twrp yüklenir ardından uygun yazılım indirilir sonra cihazin usb hata ayıklama açılır pc ye bağlanıp program çalıştırılır ve indirilen yazılım seçilir başlatılır kendisi otomatik işlemleri yapar yazılımı yükler tamamlar
  2. M

Hocam mifirm sitesinden cihazının modeline uygun twrp ve uygun rom bulup twrp ve sonrasında mi tools ile rom Flashlamayi dene
  3. M

Hocam mi Flash yerine mi tools kullansaniz daha iyiydi peki mi Flash kullanırken aşağıda clean all seçeneğini seçtiniz mi dikkat edin clean all and lock seçeneği seçili Olursa cihazin bl kilidini kapatır işin zora girer mi tools ile yazılımı tekrardan kur hocam ondan önce twrp silindi ise tekrar...
  4. M

Yardım WhatsApp'dan"Giriş Yapmak İçin Resmi WhatsApp Uygulamasına Sahip Olmanız Gerekir " Hatası Alıyorum

Aynı yöntemle bende WhatsApp açtım Sadece modlu WhatsApp kullanmak için lsposed lazım oda muhtemelen geliştirici desteğini çekti bende şuan çalışmıyor size tavsiyem hiçbir zaman play store verilerini temizleyip WhatsApp silmeyin tekrar resmi olmayan WhatsApp olayı geliyor bilginiz olsun.
  5. M

Yardım WhatsApp'dan"Giriş Yapmak İçin Resmi WhatsApp Uygulamasına Sahip Olmanız Gerekir " Hatası Alıyorum

Selam hocam lsposed bende de girince beyaz sayfa acıyor bazende kendi kendine kapanıyor bunun çözümünü nasıl yaptın
  6. M

Yardım Telefonum recovery ekranında kaldı

Modem dosyasını fastboot moda alıp yükle cihaz açılır youtube de farklı nv data corrupted hatası yaz bin tane video çözümü var
  7. M

Yardım Touchpal Klavye Sorunu

Hocam TouchPal denerseniz vazgeçmezsiniz
  8. M

Türkçe t9 mevcut olup çok kullanışlı klavye
  9. M

Bu sürümü tavsiye ederim ayrıca şuan bizim arkadaşın redmagic 8s Pro Android 13 cihazına da belirttiğim yöntemle bu yüklendi sorunsuz eğer çözüm bulamazsan iletişim için birşey bırak mail insta vb. Tüm çözüm arayan arkadaşlar konuya etiketlerse yardımcı olurum 1694983287 Bu arada cihazım k60...
  10. M

Sohbet TouchPal Android 13 sorunu çözümü

Arkadaşlar uzun zamandır yeni telefona geçtikten sonra sıkça kullandığım herkesin de genelde bilip kullandığı TouchPal klavye bilindiği gibi Android 13 te çalışmıyordu ve çözümü buldum ve paylaşmak istedim öncelikle cihaz geliştirici ayarlarına girip çoklu uygulama penceresinde boyutlanamayan...
  11. M

Yardım Fabrika Ayarlarına dönerken nv data is corrupted

Uygun modem dosyası bul cihazı fastboot moduna al USB ile pc ye tak o modem dosyasında sonu bat ile biten dosyaya çift tıkla modem yüklendi dedikten sonrasında cihazı aç düzelir
  12. M

Çözüldü Your device is locked ekranında klavye ve wi-fi ayarları açılmıyor

Selam bootloader kilidini kapatmışsın fastboot moduna alıp mi unlock ile kilidi açıp tekrar yazılım at mi hesabını biliyorsan eğer
Üst Alt