Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hangi modeller mesela hocam , acaba işlemciye göre mi değişiyor
1617190418
Aslında redmi note 8 için sordum ama tüm modellerde de oluyor mu merak ettim
Çok teşekkür ederim hocam verdiğiniz bilgiler için
1616695332
Hocam bazen yurt dışı cihazlarda hem sim 1 e hem sim 2 ye yani ikisine birden imei attırıp kullanan var , bu durum nasil oluyor , sadece sim 2 ye atiliyor diye biliyorumda o yüzden sordum
Hocam şu an miui 12 yüklü ve inanilmaz şarj gidiyor , oyun vs. oynayan birisi değilim günde 2 kere telefonu şarja takiyorum bu yüzden açıp custom rom yüklemeyi düşünüyorum
1616686517
Birde kilidi açmam daha iyi değil mi , imei patlasa kilitte kapali arkası açılıp işlem yapilmasi gerekmiyecek mi?
Peki kilit açılmazsa ve telefoncuda ilk gelen imei yedeği yoksa ne yapmam lazım?
1616685907
Hocam arkadaş farklı bir şey diyor , aklım çorba oldu gerçekten :/
Redmi note 8 yurt dışı cihaz kullanıyorum , telefoncu telefonun BL kilidini açmış imei atmış ve tekrar kilidi kapatmış , Bende bugün BL kilidini açmak için başvuru yaptim ve 168 saat verdi , 168 saat bittiğinde BL kilidini açtığımda IMEI gidecek mi , Teşekkürler şimdiden.
Hiç başvuru yapmadım telefoncu kapattiğindan beri , bugün başvuru yapayim dedim geliştirici seçeneklerinden mi kilit acma yeeinden hesabı ekle diyorum hesap doğrulanamadi diye hata veriyor