mahmut3156 kullanıcısının son içeriği

1. M

Soru Kilitli telefona rom

Hangi modeller mesela hocam , acaba işlemciye göre mi değişiyor 1617190418 Aslında redmi note 8 için sordum ama tüm modellerde de oluyor mu merak ettim
  2. M

Soru Kilitli telefona rom

Arkadaşlar sorum çok kısa olacak cevaplarsanız sevinirim , Bootloader Kilidi kapalı telefona fastboot rom ya da başka bir rom atma şansım var mı ?
  3. M

Yardım Redmi note 8 bl kilidi

Çok teşekkür ederim hocam verdiğiniz bilgiler için 1616695332 Hocam bazen yurt dışı cihazlarda hem sim 1 e hem sim 2 ye yani ikisine birden imei attırıp kullanan var , bu durum nasil oluyor , sadece sim 2 ye atiliyor diye biliyorumda o yüzden sordum
  4. M

Hocam son sorum , imei nin sim 2 de ya da sim 1 de olmasi bir sıkıntı çıkarır mı?
  5. M

Hocam şu an miui 12 yüklü ve inanilmaz şarj gidiyor , oyun vs. oynayan birisi değilim günde 2 kere telefonu şarja takiyorum bu yüzden açıp custom rom yüklemeyi düşünüyorum 1616686517 Birde kilidi açmam daha iyi değil mi , imei patlasa kilitte kapali arkası açılıp işlem yapilmasi gerekmiyecek mi?
  6. M

O zaman 168 saat bittiğinde kilidi açmaya çalıştiğim da kilit açılcak ve imei gitmeyecek , böyle mi diyorsunuz?
  7. M

Peki kilit açılmazsa ve telefoncuda ilk gelen imei yedeği yoksa ne yapmam lazım? 1616685907 Hocam arkadaş farklı bir şey diyor , aklım çorba oldu gerçekten :/
  8. M

Ama hocam telefonun kendiliğinden gelen imei si değil , telefoncunun attiği imei ? Fark etmiyor mu yoksa
  9. M

Redmi note 8 yurt dışı cihaz kullanıyorum , telefoncu telefonun BL kilidini açmış imei atmış ve tekrar kilidi kapatmış , Bende bugün BL kilidini açmak için başvuru yaptim ve 168 saat verdi , 168 saat bittiğinde BL kilidini açtığımda IMEI gidecek mi , Teşekkürler şimdiden.
  10. M

Yardım Bootloader kilidi için yardım

Telefoncunun attığı IMEI gider mi peki?
  11. M

Peki verilen sürenin bittiğini ve açmam gereken zamanı nasıl anlayacağım?
  12. M

Hiç başvuru yapmadım telefoncu kapattiğindan beri , bugün başvuru yapayim dedim geliştirici seçeneklerinden mi kilit acma yeeinden hesabı ekle diyorum hesap doğrulanamadi diye hata veriyor
  13. M

Sorduğum soruyla ilgili beni bilgilendirirmisiniz acaba?
  14. M

Kilit başvurusu hiç yapmadım , bende denerim bakalım ne olacak , belki daha detayli bilen biri yardimci olur , Teşekkür ederim sizede :)
  15. M

Telefonun kendiliğinden gelen imei numarası varken mi açmam gerekiyordu?
Üst Alt