Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
paylaştığınız link bir önceki güncelleme ile aynı sanırım ( android 13 değil yani )sizin paylaştığınız sürümü indirdikten sonra önceki sürümü indirmek istediğim de aynı dosya uyarısı aldım.
Arkadaşlar merhaba redmi note 9s telefonum için bugün ANC pro Bluetooth kulaklık aldım kulaklığı şarja da taktım sonrasında kullanmak istediğimde açtığım zaman telefon görmüyor hiç bir şekilde kulaklıkta sorun var galiba diyip daha önce kullandığım Bluetooth hoparlörü denemeye çalıştığımda onuda...
Bende de açıktı özel dns ayarı adguard dns yazılıydı kapadım bakalım deniycem bi değişiklik olacak mı ayrıca Vodafone müşteri hizmetleri ile görüştüm bugün hattınıza güncelleme yapacağım dedi bir de telefon internet yapılandırma ayarlarını yapmamı söyledi Vodafone üzerinden ancak Xiaomi desteği...
Benzer durumu ben de 9s de yaşıyorum Miui12 eu rom kullanıyorum ve nedense bunu 12e geçtikten sonra farketmeye başladım belki daha önce de vardı bilmiyorum özellikle WiFi den mobil veriye geçince yaşıyorum bu sorunu 2-3 defa uçak modunu açıp kapatıyorum öyle düzeliyor hattım Vodafone hatla...