mahirkmrc kullanıcısının son içeriği

1. M

Rom EU MIUI 14 Rom Note 9s Global

paylaştığınız link bir önceki güncelleme ile aynı sanırım ( android 13 değil yani )sizin paylaştığınız sürümü indirdikten sonra önceki sürümü indirmek istediğim de aynı dosya uyarısı aldım.
  2. M

Uygulama InstaPro v12

aynı sorunu ben de yaşıyorum verileri temizledim, silip tekrardan kurdum ancak değişen bir şey olmadı bir linke tıklayınca uygulama kapanıyor
  3. M

Çözüldü Redmi Note 9s Bluetooth cihazları görmüyor

Değişime götürdüm cihaza reset atılmıyordu değişim yaptılar hoparlörüm ise telefonu yeniden başlatınca düzeldi bağlantı sağladım, teşekkürler.
  4. M

Çözüldü Redmi Note 9s Bluetooth cihazları görmüyor

Arkadaşlar merhaba redmi note 9s telefonum için bugün ANC pro Bluetooth kulaklık aldım kulaklığı şarja da taktım sonrasında kullanmak istediğimde açtığım zaman telefon görmüyor hiç bir şekilde kulaklıkta sorun var galiba diyip daha önce kullandığım Bluetooth hoparlörü denemeye çalıştığımda onuda...
  5. M

Yardım Note 9 PRO Mobil Veri Sorunu

Bende de açıktı özel dns ayarı adguard dns yazılıydı kapadım bakalım deniycem bi değişiklik olacak mı ayrıca Vodafone müşteri hizmetleri ile görüştüm bugün hattınıza güncelleme yapacağım dedi bir de telefon internet yapılandırma ayarlarını yapmamı söyledi Vodafone üzerinden ancak Xiaomi desteği...
  6. M

Yardım Note 9 PRO Mobil Veri Sorunu

Benzer durumu ben de 9s de yaşıyorum Miui12 eu rom kullanıyorum ve nedense bunu 12e geçtikten sonra farketmeye başladım belki daha önce de vardı bilmiyorum özellikle WiFi den mobil veriye geçince yaşıyorum bu sorunu 2-3 defa uçak modunu açıp kapatıyorum öyle düzeliyor hattım Vodafone hatla...
  7. M

Tema Jiyan Black Teması MIUI 11 / MIUI 12 Uyumlu

Ellerinize sağlık miui 11 için mtz gönderebilir misiniz ? Teşekkürler..
Üst Alt