Mahircevik kullanıcısının son içeriği

1. Mahircevik

Yardım İos kilit ekrani ve ana ekran biçimi

Merhaba arkadaşlar iyi forumlar. Ana ekran ve kilit ekranı bu şekilde ios tarzı gibi nasıl yapabiliriz var mı bir yolu?
  2. Mahircevik

Yardım Mi 10 12-256 cihazlarda band 20 var mi ?

Merhaba arakadaşlar. Mi 10 12-256 gb alma arefesindeyim. Cihaz kodu m2001j2c yani global değil diye biliyorum fakat global rom yüklenmiş. Bu cihazda band 20 var mi ? Kırsal alanda sıkıntı yaşar miyiz ? Arastirdim ama pek bisey bulandım.
  3. Mahircevik

MIUI 12.5 Mi 10 12.5 eu rom-ram yeme canavarı

Merhaba arkadaşlar Mi 10 8/256 cihazima dün itibari ile 12.5 beta eu rom kurdum. Yanlız anormal şekile ram yiyor. Sürekli 5-6 gb dolu bu herkeste ayni mı? Sorun teşkil eder mi yada düzetmenin yolu var mı?
  4. Mahircevik

Soru Note 7 eu stabil MIUI 11 güncellemesi

Merhaba arkadaşlar Note 7 eu stabil MIUI 11 güncellemesi geldi arkadaşlar . Güncellemeye girince telefon hata veriyor. Manuel kurmak istiyorum . Siteden link bulamadım
  5. Mahircevik

Çözüldü Mi9 t bl kilidi açma

Beklediğim cevap teşekkürler hocam
  6. Mahircevik

Daha önce yapan var mı acaba ?
  7. Mahircevik

Tamam hocam sağolun . Güncellemeye yapayım o zaman
  8. Mahircevik

Teşekkürler hocam
  9. Mahircevik

Merhaba arkadaşlar, Kardeşime mi9 t aldık. Kayıtsiz. IMEI Kaydını yapmak için geliştirici seçeneklerden bl kilidi için başvuru yaptım. Şimdi guncelleme geldi ,sürekli ekrana bildirim geliyor. Güncelleme yaparsak bl kilidinde ve IMEI atarken sorun olur mu ?
  10. Mahircevik

İnceleme Oneplus 6t Müthiş Şarj Performansı

Yazılım anlaminda Xiaomi benim için çöp. iPhone ,Samsung, lg ,xiomi ve oneplus kullandım ama hiçbiri oneplusun yanından dahi geçemez .
  11. Mahircevik

Satış Pocophone F1 128/6

Son fiyat arkadaşlar
  12. Mahircevik

Satış Pocophone F1 128/6

16 ay garantili,nokta çizik yok. Herşeyi tam Yaninda 50 liralık kılıf hediye edicem. yurt dışına çıkacağım için telefonumu satıyorum . Alana şimdiden hayırlı olsun
  13. Mahircevik

Pocophone F1 128/6

Tamam hocam . Çekecek başka telefon yoktu en kısa sürede çekerim.
  14. Mahircevik

Pocophone F1 128/6

16 ay garantili,nokta çizik yok. Herşeyi tam Yaninda 50 liralık kılıf hediye edicem. yurt dışına çıkacağım için telefonumu satıyorum . Alana şimdiden hayırlı olsun.
  15. Mahircevik

Yardım 1.Alan Rootlu 2.Alan Rootsuz

Tamam şimdi anladım evllallah Yes~~
Üst Alt