Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arakadaşlar.
Mi 10 12-256 gb alma arefesindeyim.
Cihaz kodu m2001j2c yani global değil diye biliyorum fakat global rom yüklenmiş. Bu cihazda band 20 var mi ? Kırsal alanda sıkıntı yaşar miyiz ? Arastirdim ama pek bisey bulandım.
Merhaba arkadaşlar
Mi 10 8/256 cihazima dün itibari ile 12.5 beta eu rom kurdum. Yanlız anormal şekile ram yiyor. Sürekli 5-6 gb dolu bu herkeste ayni mı? Sorun teşkil eder mi yada düzetmenin yolu var mı?
Merhaba arkadaşlar
Note 7 eu stabil MIUI 11 güncellemesi geldi arkadaşlar . Güncellemeye girince telefon hata veriyor. Manuel kurmak istiyorum . Siteden link bulamadım
Merhaba arkadaşlar,
Kardeşime mi9 t aldık. Kayıtsiz.
IMEI Kaydını yapmak için geliştirici seçeneklerden bl kilidi için başvuru yaptım. Şimdi guncelleme geldi ,sürekli ekrana bildirim geliyor. Güncelleme yaparsak bl kilidinde ve IMEI atarken sorun olur mu ?
16 ay garantili,nokta çizik yok. Herşeyi tam Yaninda 50 liralık kılıf hediye edicem. yurt dışına çıkacağım için telefonumu satıyorum . Alana şimdiden hayırlı olsun
16 ay garantili,nokta çizik yok. Herşeyi tam Yaninda 50 liralık kılıf hediye edicem. yurt dışına çıkacağım için telefonumu satıyorum . Alana şimdiden hayırlı olsun.