Mahir02 kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Mi 11 ultra Cpu sıcaklık

Arkadaşlar mi 11 ultra aldığım bu sıcaklık değerleri normal mi? Oyun bile oynamıyorum sıcaklık değeri 60-70 arası
  2. M

Yardım Mi 11 ultra ısınma ve donanım

Arkadaşlar sizce bu değerler normal mi? Karşılaştırma yapabilr misiniz?
  3. M

Yardım Mi 11 ultra Kapanıyor

Mi 11 ultra cihazim anı kapandı ikinci kez pil bitince ancak tepki verdi biraz şarj edip açmaya çalışınca mi logosu gelip sonra ortada beyaz çizgi vs çıkıyor sonrasında anı yeşil ekran verip kapanıyor daha da tepki vermiyor TEKNIK SERVİSE verdim kısa devre vs deyip açmıştı girdiğim gbi uygulama...
  4. M

Yardım Redmi Note 8 suya Düştü

Selam Aleyküm arkadaşlar bugün telefon suya düştü çıkardımda hala ekran acıktı sonra ekran gitti. açıp temizleme vs yaptım ama bu seferde sadece titreme var ama ekran yok? pirinç vs diurolar bu işi çözer mi yoksa telefon öldü mü tamamen ölmüş olsa titreme olmazdı demi sadece ekran yok güç tuşuna...
  5. M

MIUI 11 Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Revolution Os MIUI v11 V9.10.17 Custom Rom

https://cfhcable.dl.sourceforge.net/project/revolutionos-miui/9.10.31/ROS-MIUI_RedmiNote6Pro_9.10.31_v11-9.zip Son sürüm
  6. M

Soru Note 6 Pro Diag Port

Ne işe yarıyor ki diag port?
  7. M

Rom Redmi Note 6 Pro - Miui Pro V9.6.27

Kurulum Talimatları ; Temiz Wipe Yapıp Yükleme Gerekli 1. Cihazınızda Twrp kurulu olması gereklidir. 2. Twrp'den Wipe (temizle) > Advanced Wipe (gelişmiş temizlik) kısmına gir. Alttaki seçenekleri wipe(sil) yap. - Dalvik/ Cache ( dalvik ve önbellek ) - Data ( veri ) - Cache ( önbellek ) - System...
  8. M

Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Revolution Os MIUI v10 V9.6.23 Custom Rom

Yalnız 9.6.3 değil Redmi Note 6 Pro için 9.5.30
  9. M

Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Revolution Os MIUI v10 V9.5.29 Custom Rom

1561629380 Serhat kardeşim 9.5.30 gelmiş bu rom için ekran görüntüsü gördüğünz gbi Redmi Note 6 için 9.5.30a güncellendi diyor.
  10. M

Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Revolution Os MIUI v10 V9.5.29 Custom Rom

Tavsiye edilir. Pil isteyenler için 9 saat ekran aldım full mobil veri açık şekilde.
  11. M

Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi Room MIUI v10 V9.5.30 Custom Rom

Yaşamazsın direkt üstüne yükle wipe dahi yapmana gerek yok.
  12. M

Soru Stock rom mu yoksa Miui eu mu?

Tabiki de Masik X kardeş keşfetmene yardımcı olayım yükle de Rom gör Rus ekibi yapıyor.
  13. M

Yardım kameraya bağlanamıyor hatası

Mevzu sistem dosyaları ile alakalı stock atın.
  14. M

Rehber Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Google Kamera Yükleme Anlatımı - [Rootsuz]

Ayarlar advanced ordan basic setting gir pixel2 olani nexus6 yap
  15. M

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

Mi6 için maalesef yok.
Üst Alt