Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocam forumda dolaştım sanırım pc den fastboot tan yuklemek global rom eea global rom ındıa global rom arası rom geçişi yapmak ıme ve bl ucmaz
şimdiye kadar bunu tam olarak anlamamıştım tereddütteydim 3 de global rom olduğu için geçiş yapılır ve sorun olmaz dimi yani extra işlem yapmaya...
hocam çok tşkler sayenızde note 8 ilk rom attım giderse o gitsin diye kendi rom unu attım twrp den ve magisk kurtuldum tetemiz oldu
sırada mi9t pro var tlfcu bunu kayıt ederken bayagı uğraştı 4 gün gidip geldim şebeke gidiyordu 2 haftadır sıkıntı vermedi
gerçi siz söylemiştiniz globa rom olan...
hocam cok tşk ederim anında cvp yazıyorsunuz EEA pc fastboot dan yuklersem extra yapmam gerek varmı yoksa global yükler gibimi yükleyecem
sormamın sebebi rom geçişlerinde bir takım işlem ler yapılıyor yoksa stock rom lardamı geçerli
twrp ile yüklemek bana ters gelıyor en azından bidaha...
tşkler hocam global sürüm dür rom ları eklemişsiniz fast boot da eklendiği zaman indiririm diğer rom lar eea ve ındıa fastboot eklenmiş ama belki sorun yapar diye global ı beklıyım ( dediğiniz gibi temiz kurulum olmuş olur
daha önce1 sefer forumdaki hocaların sayesınde note 8 e pc den...
ustad cvb icin tşkler yani gönül rahatlıg ile atabirim cıhaz şişme olursa forumda fast boot tan yukleme tarifi var
peki mi hesabımda oturum kapat sam, sıkıntı olurmu
fastboot rom var ellerinize saglık
mi9tpro 11 V11.0.4.0.QFKMIXM cihazım
hindistan veya kendi global ,eea fastboot romu indirsem mi flash ile pc den yüklersem ime veya bl kilit ucarmı maksat temiz yükleme olsun ne twrp nede magisk cıhazda kalmasın
ota güncelleme ile geldi sistemi yenıden başlat diyor twrp de kalıyor reboot system diyorum günceleme yuklenemdi diyor ne yapmam lazım
face den yardımcı oldular yüklendi
ustad tlf cuya götürdüm ime repair yaptı 2 gün kullandım servis yok tlf da cıktı arama yapamdım şebeke yoktu ıme duruyordu sim kartı cıkarıp taktımda gelıyor şebeke tekrar yanısına gittim yine yaptı 2 saat sonra aynı hatayı verdi bi daha gittim bi dedi yazılım, bi dedi virus yemiş 3.4 saat...
cvb icin tşkler hocam daha önce twrp ile denedım note 8 sistem hepsi gitti fastbod pc ile yukledim sistem geri geldi im e de ucmamıştı ile magis gitti zor kurtarmıştım o yuzden en iyisi benim yükleyebilecegim pc den; ama aynı rom yüklemiştim twrp ten kafam karışıyor arama uygulamalarını...
hocam cevabın icin tşkler baktım ama kafam almadı Twrp ve magisk silinir demişsin silinirse sıkıntı olurmu MIUI 11 V11.0.3.0.QFKMIXM bu romda fabrıka ayarlarına döndüm ime uctu ,; sizin eklediğiniz rom da fabrıkaları nda ime ucmuyor diyorlar
bu aralar tlf cularda kapalı
pc dışında rom atmam...
ustad ellerine saglık sık sık tlf değiştiriyorum en son mi9t vardı ama kısmı güzeldi mi9t pro aldım fabrıka ayarlarına döndüm ime uctu en son tlf cu yaptı ama bayagı ugraştı
bl kilit acık
global sürüm yüklü
MIUI 11 V11.0.3.0.QFKMIXM
ama arama kısmı hoş değil pc den fasdbot ile bu sürümü...