Mahfuz kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Mi 5 Home ve Çalışan Uygulamalar Butonları Çalışmıyor

Fatura fotokopisi isteniyor diye yazılmış. Ben şuan tatildeyim. Fatura yanımda yok gondermesem olur mu Delta Servis
  2. M

Bence beni problem de donanımsal değil. Parmak izi çalışıyor. Uzun basınca açık uygulamayı kapatıyor. Yazılımsal bir sorun ama neden böyle oldu bir anlam veremiyorum?
  3. M

Bence yazılımsal bir sorun. Çünkü tuş fonksiyonularını yerini değiştirdim çalıştı. Yani sol taraftaki tuşu geri tuşu yaptım çalışıyor ama son uygulamaları göster yaptığımda çalışmıyor. 1532964837 Merhaba Delta Servis öncelikle ilginize teşekkür ederim. Telefonu size gönderdiğim zaman...
  4. M

Telefonu cepport tan aldım. Global Rom diye satıyorlardı. Delta Servis garantili olduğu yazıyordu. Dediğiniz işlemi yaparsam garanti dışı kalır mı? Telefonumdaki bilgiler -fotoğraf,video vs- silinir mi? Teşekkür ederim yardımınız için.
  5. M

Hâlâ çözüm için yardım bekliyorum
  6. M

Merhaba, problem devam ediyor mu? larenuf Ben hala nasıl düzeltecegimi bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
  7. M

Yardım Mi 5s sorun

Güncelleme ile olmadı. Çünkü belki düzelir diye en son gelen güncellemeyi yaptım ancam yine değişen bir şey yok. Nasıl oldu anlamadım
  8. M

Yardım Mi 5s sorun

Aynı problem bende de var maalesef. Menü tuşu ve ana ekran tuşu çalışmıyor.mi5 plus
  9. M

Aynı problem bende de var. Sizin yaptıklarınızı yaptım -güncelleme tuşların yerini değiştirmek fln- olmadı. Hala aynı şekilde. Sinirden öldüm. Bilen arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olsun 1532122687 İki defa denedim aç kapa . Maalesef duzelmedi.
  10. M

Yardım Cepportan aldığım mi5 sorunlu mağdur oldum

Takipçisi olalım
  11. M

Madalya MIUI 8 Madalyası

Madalya alabilir miyim:D:D
  12. M

Soru Xiaomi Mi5

Telefon ateş ediyor mübarekmuscle~~muscle~~8=)
  13. M

Yardım sabaha kadar sarjda tutmak

Ben de sabaha kadar şarjda tutuyorum ama tel kapalı şekilde.
  14. M

Madalya Yorum yap Madalyayı Kap

https://karsilastir.web.tr/urun/xiaomi-mi5-prime/#apsReviewFields Mi5 prime yorum yaptım
Üst Alt