Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Merhaba, yeni aldığm Note 10 Pro googlın mesajlar ve rehber uygulamalarını kullanıyor, Xiaominin kendi uygulamalarını kullanaibiliyor muyuz bilen var mı? Aramalarda kayıt özelliği çok iyiydi bunda bulamadım, bilen varsa yardımcı olaiblir misiniz?
Redmi Note 7 telefonun en son gelen güvenlik güncelemesinden sonra kamera sürekli hata veriyor ve telefonu açıp kapatmak zorunda kalıyorum. 24.05.2020 tarihinde 505779279 numara ile geri bildirimde de bulundum amaq cevap veren olmadı maalesef Çok severek aldığım ve kamerasını çok sık kullandığım...
Arkadaşlar Merhaba, MIUI 11 geldikten sonra ekran kilidini açıyorum ve fotoğraftaki gibi ekranın solunda gölgesi kalıyor, neden böyle, bir çözümü varsa bilen varmı?
Arkadaşlar selam yaklaşık 3 ay önce Redmi Note 7 3/32 aldım, son 1 aydır telefonum kasmaya ve ekran donmaya başladı, ne yapmam gerekiyor keşme 4/64'mü alsaydım diye düşünüyorum. Hızlandırmak için önerebileceğiniz birşeyler var mı?
31.10 son dediler ama güncelleme gelmedi, ben ilk defa Xiaomi kullanıyorum söylenen zamanda gelmemesi hiç hoşuma gitmedi o zaman tarih vermesinler. Kimi indirebiliyor, kimi global olmasına rağmen bana geldi diyor nasıl bir iş anlamış değilim.