magicwords kullanıcısının son içeriği

1. M

Sohbet Mi10T Pro Kullanıcı Yorumları

Merhaba cihazı yeni aldım yurt dışı. Ekran koruma var gibi ama bilemedim. Yanlarda ve ön kamera çerçevesinde izi var. Sorum bu ince korumayı nasıl çıkartırım 1616066750 Bende gt2 pro var ve tüm bildirimler çifter çifter geliyor. Nedenini bulamadım. Sizde de bu şekilde mi
  2. M

Yardım mi 6 fastbootta kalma

cihaza twrp ile eu rom yüklemek istedim ancak mi de kaldı. bende miflash ile kendi romunu kuruyorum ancak 20 dk dır işlem devam ediyor ve fastbootta. bu normal mi?
  3. M

Rehber Mİ 6 için Bootlader kilidi & Tek tuş Twrp kurulumu & Xiaomi.eu rom & Root & Gcam & Dolby

hocam çok teşekkür ederim.twrp ekranı geldi. ancak telefonu sonradan açmaya kalktığımda twrp görünmüyor. birde ben camera 2.api açmaya için bu işlemi yapıyorum.
  4. M

Rehber Mi6, MIUI 10, Rootsuz Google Camera Yükleme İşlemleri

hocam merhaba, bende ""Swipe to Allow Modification" yapmadan "Keep Read Only" butonuna basıyoruz... " bahsettiğiniz ekran gelmiyor
  5. M

Rehber Mİ 6 için Bootlader kilidi & Tek tuş Twrp kurulumu & Xiaomi.eu rom & Root & Gcam & Dolby

hocam bu seferde bu hatasını aldım. sonra telefonu el ile kapatıp ses açma ve power tuşuna bastım ancak twrp girmedi.
  6. M

fastboot flash recovery recovery.img kodunu yazdığım zaman hata alıyorum söylenen her şeyi yaptım ama neden oldu bilmiyorum
  7. M

hocam onu nasıl yapacağız. acemiyim biraz da..
Üst Alt