magicli kullanıcısının son içeriği

1. magicli

Yardım Şebeke Sorunu

Merhaba arkadaşlar son 1 haftadır şebeke sorunu yaşoyorum birden şebeke gidiyor 5-6 saniye sonra geri geliyor çok sık olmaya başladı, hattımı 1 ay önce turkcell'den türk telekoma taşıdım ama ilk 3 hafta böyle bi sorun yaşamadım. Band 20 açık rom masik 7. 2. Neden olabilir?
  2. magicli

Yardım Orijinal IMEI uçması

Qcn yedeğin varsa qpst programı ile tekrar yüklemen lazım.Rom atmakla düzelmez
  3. magicli

Çözüldü Mi 9 SE xqcn dosyası

Kusura bakma başkan ben unuttum gitti keşke hatırlatsaydın :))
  4. magicli

Haber Vergi Muafiyeti Kaldırılması Sonrası Vahim Durum!

Faturaya bakmıyorlar kargo içeriğine göre gümrük alıyorlar çünkü çinden 20dolarlık bir üründe alsak satıcıya söyleyip faturaya 2 dolar yazdırabiliyoruz onlar için sorun teşkil etmiyor.Bizim gümrükte bunu bildiği için kargo içeriğine göre vergi alıyor.Amerikadan bi kulaklık aldım arkadaşın...
  5. magicli

Şehir dışındayım hocam pazartesi gönderirim.Ne yapman gerektiğini de yazarım.
  6. magicli

Kesin uçuyor.Test edildi.
  7. magicli

Çözüldü Mi 9 se Güncelleme yok

Güncel versiyon bu zaten globalde.
  8. magicli

Mod [YENI] [Android 11/ 10 / 9 / 8] Dolby Digital Plus v7.3

Mi 9se'de malesef çalışmadı.dolby sürekli duruyor hatası veriyor.mi 9se de çalıştırabilen var mı.
  9. magicli

Arkadaşlar hallettim yardımcı olan olmayan herkese teşekkürler.Aynı sorunu yaşayan olursa elimden geldiğince ücretsiz yardımcı olurum
  10. magicli

Yeniden imei alabiliriz ama değil mi ?
  11. magicli

Tabii ki inşallah halledersem paylasirim
  12. magicli

Şebeke sorunundan dolayı orijinal imeiye döner diye recoveryden wipe yaptım IMEI komple silindi 1559146278 Eyvallah hocam sağolasın Allah razı olsun
  13. magicli

arkadaşlar elinde mi 9 se için xqcn dosyası olan paylaşırsa sevinirim cihazın imei numarası silindi elimde xqcn dosyası olmadığı için düzeltemiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.
  14. magicli

Sohbet Mi 9 se Kullanıcı Yorumları

Recovery den wipe yapınca imeiler komple siliniyor ve sim kart çalışmaz hale geliyor arkadaşlar bilginiz olsun.Yeniden mi flash ile rom atsam düzelir mi?
  15. magicli

Sohbet Mi 9 se Kullanıcı Yorumları

Ayarlar dan tüm verileri sil (fabrika ayarlarına sıfırla) yapsam orjinal imeiye geri döner mi ?
Üst Alt