Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar son 1 haftadır şebeke sorunu yaşoyorum birden şebeke gidiyor 5-6 saniye sonra geri geliyor çok sık olmaya başladı, hattımı 1 ay önce turkcell'den türk telekoma taşıdım ama ilk 3 hafta böyle bi sorun yaşamadım. Band 20 açık rom masik 7. 2. Neden olabilir?
Faturaya bakmıyorlar kargo içeriğine göre gümrük alıyorlar çünkü çinden 20dolarlık bir üründe alsak satıcıya söyleyip faturaya 2 dolar yazdırabiliyoruz onlar için sorun teşkil etmiyor.Bizim gümrükte bunu bildiği için kargo içeriğine göre vergi alıyor.Amerikadan bi kulaklık aldım arkadaşın...
arkadaşlar elinde mi 9 se için xqcn dosyası olan paylaşırsa sevinirim cihazın imei numarası silindi elimde xqcn dosyası olmadığı için düzeltemiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.
Recovery den wipe yapınca imeiler komple siliniyor ve sim kart çalışmaz hale geliyor arkadaşlar bilginiz olsun.Yeniden mi flash ile rom atsam düzelir mi?