magellan kullanıcısının son içeriği

1. M

Soru Boot Kilitli Cihaza Endonezya Romu Atılır mı?

Merhaba, boot kilidi açmadan sıfırdan Endonezya romu yüklenebilir mi? Uzun zamandır mi5s kullanıyorum. Yeni telefon alma niyetindeyim ama arama ses kayıt vs olsun istiyorum.
  2. M

Rom MIUI 10.2 Global Stable 10.2.1.0.OAGMIXM Mi 5S için Yayınlandı! Buradan İndirebilirsiniz!

Aynı sorun bende de oluştu. Bugün lazım oldu çalışmadı meret. Ben de yandex kurdum. Google harita kilitlenip durdu sürekli. Uygulama açıkken home tuşuna basınca küçük ekran sağ altta açık kalıyor, istediğiniz yere taşıyorsunuz televizyonlardaki pip gibi olmuş. Sanırım bundan dolayı kasıp hata...
  3. M

Rom MIUI 10.2 Global Stable 10.2.1.0.OAGMIXM Mi 5S için Yayınlandı! Buradan İndirebilirsiniz!

Yükledim, henüz bir sıkıntı yaşamadım. Pil yüzdesi artık içinde yazıyor.
  4. M

Soru Wifi Call (vowifi) Aktifleştirme Kodu

Sayın isocan01 , mesaj sayınız artsın diye gereksiz cevap vermeyi görev edindiğiniz belli. Forumda nasıl arama yapılır biliyorum teşekkür ediyorum. İnanın sizden daha eski ve bazı konularda bilgiliyimdir. Root nedir nasıl yapılır biliyorum. üyelik tarihi itibariyle eski mesajlarıma bakarsanız...
  5. M

Cihazım rootlu değil maalesef. Vowifi etkinleştiren kodu yazan konuyu bulamadım, linkini verirseniz bakmak isterim. Rootsuz Volte yi aktive etmekle ilgili bir sürü konu var, global romda kullanılan kodunu da vermişler ama vowifi için olan kodu bulamadım birtürlü. Yabancı forumlar da vardır...
  6. M

Miui 10 la vowifi özelliği gelmiş ama volte aktive etmek için girilen *#*#86583#*#* kod gibi bir kodu var mı? *#*#4636#*#* bu kodla girip telefon bilgilerinden açılmıyor. Başka bir kod olması lazım
  7. M

Soru Kilit Ekranında Operarör Çekim Gücünün Yanın G Harfi Nedir

Yok bir süre sonra tekrar G yazıyor. 2G Lte farketmiyor
  8. M

Soru Kilit Ekranında Operarör Çekim Gücünün Yanın G Harfi Nedir

4G değil ama çünkü telefonumda tercih edilen ağ türü 2G seçili.
  9. M

Soru Miui ' ye Vowifi Desteği Gelir mi ?

Kararlı sürümle verseler iyi olurdu aslında. Herkes root la romla uğraşmayı bilmiyor ki. Bugün samsung s7 inceledim stock romunda var mesela.
  10. M

Ama bu özellik ido feribot, otopark, bodrum katlar, uçak, veya yurtdışına vs. çıkıldığında operatörün çekmediği fakat wifi olan yerlerde hattınız üzerinden konuşuyormuş gibi dakikalarınızdan düşüyor. Güzel bir özellik aslında. İphone, samsung, huawai gibi amiral telefonlarda var bizde niye...
  11. M

Operetörlerin çekmediği fakat wifi olan yerlerde telefonla wifi üzerinden görüşmeyi sağlayan bu özellik miui gelir mi acaba? İphone ve Samsung telefonlar da var. Bizim neyimiz eksik :-)
  12. M

Haber MIUI v9.5.4.0 NAGMIFD Global Stable Yayınlandı

Ben de bir çekirdek hala kapalı görünüyor.
  13. M

İnceleme Redmi 5 Plus

Ben ediyorum. Kendi adaptörünü hiç kullanmadım.
  14. M

İnceleme Redmi 5 Plus

Ben 8 yaşında kızıma aldım. Tablet niyetine kullansın diye. Kapaklı kılıfla kullanıyor. Hergün yere düşürüyor, küt sesi duyoyorum çalışma masasında parkeye, koridor seramik üstüne düştü. Hala çalışıyor sorun yok. Öyle eğilip bükülme falan yok rahat olun.
  15. M

İnceleme 9.5.3 güncellemesi

Merhaba, Tam ekran nereden aktifleşiyor?
Üst Alt