Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba , yaklaşık 3 haftadır Poco f6 Hyperos endonezya romu kullanıyorum. Sorunsuz stabil hata göremedim.
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba, BL kilidini açıp Endonezya romu yükleyin. Hem daha stabil ,pil süresi daha fazla hem de çağrı kaydı var. Tavsiye ederim.
24069PC21G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba, ben de lansman kampanyasından poco f6 aldım. BL kilidi için başvurup Endonezya romu yükledim. Hem çağrı kaydı geldi hem de pil süresi belirgin arttı. Tavsiye ederim.
24069PC21G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba, boot kilidi açmadan sıfırdan Endonezya romu yüklenebilir mi?
Uzun zamandır mi5s kullanıyorum.
Yeni telefon alma niyetindeyim ama arama ses kayıt vs olsun istiyorum.
Merhaba, merak ediyorum sadece neden?
Fastboot . tgz uzantılı romu indirip önce zipten. tar olarak ve tekrar zipten flash dosyası olarak çıkarıyoruz. Veya ben mi yanlış yapıyorum.
Neden sadece zip veya tar uzantılı olarak verilmiyor.
Merhaba, hb dan alınma resmi kayıtlı cihazın bl kilidini açıp, hindistan romunu fastboot yüklesem imei uçar mı?
Hindistan romunda gelen giden arama ses kaydı açık mı? Sırf bu yüzden hindistan romuna geçeceğim.
Ben deji aldım. 2 ay oldu 89.tl di sanırım. Bir günü rahat çıkarıyor.
Kendim değiştirdim.
Pilin altında ki bantların ucundan tutup yavaş yavaş çekiyorsunuz ama bende 2side koptu maalesef. Pilin altından kanırtarak biraz zor da olsa çıkarttım.
Merhaba, ben de deji aldım 2 gün oldu takalı. Şu an için iyi gidiyor. 1günü rahat çıkarıyor.
Hızlı şarj oluyor.
NFC sıkıntı yok. Bugün markette mobil ödeme yaptım.
Aynı sorun bende de oluştu. Bugün lazım oldu çalışmadı meret.
Ben de yandex kurdum.
Google harita kilitlenip durdu sürekli.
Uygulama açıkken home tuşuna basınca küçük ekran sağ altta açık kalıyor, istediğiniz yere taşıyorsunuz televizyonlardaki pip gibi olmuş. Sanırım bundan dolayı kasıp hata...
Sayın isocan01 , mesaj sayınız artsın diye gereksiz cevap vermeyi görev edindiğiniz belli. Forumda nasıl arama yapılır biliyorum teşekkür ediyorum. İnanın sizden daha eski ve bazı konularda bilgiliyimdir.
Root nedir nasıl yapılır biliyorum. üyelik tarihi itibariyle eski mesajlarıma bakarsanız...