magellan kullanıcısının son içeriği

1. M

Soru MIUI 14 EU mu MIUI 14 endonezya mı

Merhaba , yaklaşık 3 haftadır Poco f6 Hyperos endonezya romu kullanıyorum. Sorunsuz stabil hata göremedim. Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. M

Soru Poco X6 Pro alınca yapılması gerekenler

Merhaba, BL kilidini açıp Endonezya romu yükleyin. Hem daha stabil ,pil süresi daha fazla hem de çağrı kaydı var. Tavsiye ederim. 24069PC21G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. M

Soru Rom önerisi

Merhaba, ben de lansman kampanyasından poco f6 aldım. BL kilidi için başvurup Endonezya romu yükledim. Hem çağrı kaydı geldi hem de pil süresi belirgin arttı. Tavsiye ederim. 24069PC21G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. M

Soru Çağrı Kaydı Yapabilen Çevirici ?

Merhaba, boot kilidini açıp Endonezya romu yükleyin. Geçen hafta lansman kampanyasından poco f6 aldım. BL için başvuru yaptım 72 saat bekleme verdi, dün bootloader açıp Endonezya romu yükledim globalden daha stabil ve çağrı kaydı var. Tavsiye ederim 24069PC21G cihazımdan Tapatalk kullanılarak...
  5. M

Soru Boot Kilitli Cihaza Endonezya Romu Atılır mı?

Merhaba, boot kilidi açmadan sıfırdan Endonezya romu yüklenebilir mi? Uzun zamandır mi5s kullanıyorum. Yeni telefon alma niyetindeyim ama arama ses kayıt vs olsun istiyorum.
  6. M

MIUI 12.5 Xiaomi 11T Pro (Vili) Endonezya Kararlı Rom V12.5.3.0.RKDIDXM İndirme Bağlantıları

Merhaba, arama kaydedici için 2-3 sonra çalışmadığını yazmış bir kullanıcı. Sorun yaşayan var mı? Birde türkçe dil vardır inşallah
  7. M

Rom Redmi Note 8 - Miui Orijinal Global ve Diğer Stok Romlar

Merhaba, merak ediyorum sadece neden? Fastboot . tgz uzantılı romu indirip önce zipten. tar olarak ve tekrar zipten flash dosyası olarak çıkarıyoruz. Veya ben mi yanlış yapıyorum. Neden sadece zip veya tar uzantılı olarak verilmiyor.
  8. M

Rom Redmi Note 8 Hindistan Kararlı v11.0.4.0 PCOINXM İndirme Bağlantısı

Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. BL için 144 saat verdi. 6gün beklemedeyim.
  9. M

Rom Redmi Note 8 Hindistan Kararlı v11.0.4.0 PCOINXM İndirme Bağlantısı

Merhaba, hb dan alınma resmi kayıtlı cihazın bl kilidini açıp, hindistan romunu fastboot yüklesem imei uçar mı? Hindistan romunda gelen giden arama ses kaydı açık mı? Sırf bu yüzden hindistan romuna geçeceğim.
  10. M

Soru Batarya önerisi

Ben deji aldım. 2 ay oldu 89.tl di sanırım. Bir günü rahat çıkarıyor. Kendim değiştirdim. Pilin altında ki bantların ucundan tutup yavaş yavaş çekiyorsunuz ama bende 2side koptu maalesef. Pilin altından kanırtarak biraz zor da olsa çıkarttım.
  11. M

Yardım Mi 5S Çok Isınma ve Şarj Sorunu

Merhaba, ben de deji aldım 2 gün oldu takalı. Şu an için iyi gidiyor. 1günü rahat çıkarıyor. Hızlı şarj oluyor. NFC sıkıntı yok. Bugün markette mobil ödeme yaptım.
  12. M

Rom MIUI 10.2 Global Stable 10.2.1.0.OAGMIXM Mi 5S için Yayınlandı! Buradan İndirebilirsiniz!

Aynı sorun bende de oluştu. Bugün lazım oldu çalışmadı meret. Ben de yandex kurdum. Google harita kilitlenip durdu sürekli. Uygulama açıkken home tuşuna basınca küçük ekran sağ altta açık kalıyor, istediğiniz yere taşıyorsunuz televizyonlardaki pip gibi olmuş. Sanırım bundan dolayı kasıp hata...
  13. M

Rom MIUI 10.2 Global Stable 10.2.1.0.OAGMIXM Mi 5S için Yayınlandı! Buradan İndirebilirsiniz!

Yükledim, henüz bir sıkıntı yaşamadım. Pil yüzdesi artık içinde yazıyor.
  14. M

Soru Wifi Call (vowifi) Aktifleştirme Kodu

Sayın isocan01 , mesaj sayınız artsın diye gereksiz cevap vermeyi görev edindiğiniz belli. Forumda nasıl arama yapılır biliyorum teşekkür ediyorum. İnanın sizden daha eski ve bazı konularda bilgiliyimdir. Root nedir nasıl yapılır biliyorum. üyelik tarihi itibariyle eski mesajlarıma bakarsanız...
Üst Alt