Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selâm Aleyküm arkadaşlar. Ben Kac gündür Aosp romları deniyorum hepsinde oyun cok akici ama oyunda mikrofon acinca oyun içi sesler duyulmayacak şekilde azalıyor bunun sebebi ne ola bilir bu sorunu yaşayan varmi çözümü varmı?
Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Twrp üzerinden güncelleme yapmak icin her hangi bir wipe işlemi yapmadan direk romu kursam olurmu?
Selam Aleyküm arkadaşlar. Ben Aosp rom kullanirken telefonun kulaklık sesi cok yüksekti oyunda sesi yarıda kullanıyordum, Miui gectim simdi neredeyse sonuna kadar yukseltiyorum sesi o zaman yetiyor. Aospda iken telefon şarjı 10% dan aşağı duşsede Pubg kasmiyorken Miui da oynanmayacak kadar...
Selam. Ben bir süredir Eu beta kullanıyorum şimdi saf Android'e geçmek istiyorum sizce en iyi Custom rom hangisi özellikleri olan bir rom olsun eskiden bir kaçını denedim bir süre sonra sıkıldım. Onerilerinizi bekliyorum...
Son zamanlar ekranin kenarları kızarıyor eskiden böyle olmuyordu acaba artik ekranamı zarar ediyor
Bende note 5 var tianma panel. gecen sene aldim 2-3 ay sonra ghost screen oluştu. Çokta sorun olmuyor ama ilerde ekrana bosey olurmu acaba?
Ben bugün Mi a3 denedim cok beğendim cihazı ekran HD+ olsada hic belli etmiyor ve bir kaç video izledim bataryaya çok yardimci oluyor. Arayüzü de zaten Android One çok akici çok hizli. Boyutu cok iyi tek elle kullanilir yani ele yatkin cihaz. Hem arka hemde ön kamerası çok iyi.
Redmi Note 5...
Ben bugün Mi a3 denedim cok beğendim cihazı ekran HD+ olsada hic belli etmiyor ve bir kaç video izledim bataryaya çok yardimci oluyor. Arayüzü de zaten Android One çok akici çok hizli. Boyutu cok iyi tek elle kullanilir yani ele yatkin cihaz. Hem arka hemde ön kamerası çok iyi. Bence almadan...
Selam. Redmi Note 5 cihazim var yeni telefona geçmek istiyorum. Çin'den telefon alacağım 11.11 indirimlerinde. Hangi telefonu tavsiye ediyorsunuz? Redmi Note 8 mi, Note 8 pro mu, yoksa Realme 5 pro mu? Note 8 pro yu istiyorum ama MTK olduğu icin biraz korkuyorum. Sizce ilerde güncelleme sorunu...