maga93 kullanıcısının son içeriği

1. maga93

Yardım Aosp Android 10 romlarda Pubg mobile oyun sesi az geliyor

Selâm Aleyküm arkadaşlar. Ben Kac gündür Aosp romları deniyorum hepsinde oyun cok akici ama oyunda mikrofon acinca oyun içi sesler duyulmayacak şekilde azalıyor bunun sebebi ne ola bilir bu sorunu yaşayan varmi çözümü varmı? Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. maga93

Çözüldü Aosp rom manuel güncelleme yapma

Twrp üzerinden güncelleme yapmak icin her hangi bir wipe işlemi yapmadan direk romu kursam olurmu? Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. maga93

Yardım Kulaklık sesini yükseltme ve Miui kısıtlamalarını kaldırma

Selam Aleyküm arkadaşlar. Ben Aosp rom kullanirken telefonun kulaklık sesi cok yüksekti oyunda sesi yarıda kullanıyordum, Miui gectim simdi neredeyse sonuna kadar yukseltiyorum sesi o zaman yetiyor. Aospda iken telefon şarjı 10% dan aşağı duşsede Pubg kasmiyorken Miui da oynanmayacak kadar...
  4. maga93

Rom En iyi Android 10 Aosp rom önerisi

Selam. Ben bir süredir Eu beta kullanıyorum şimdi saf Android'e geçmek istiyorum sizce en iyi Custom rom hangisi özellikleri olan bir rom olsun eskiden bir kaçını denedim bir süre sonra sıkıldım. Onerilerinizi bekliyorum... Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. maga93

Soru Mi 9 t mi Redmi note 8 pro mu

Mi 9t tabiki Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. maga93

Diğer Redmi note 8'lerde 2.Nesil Tianma Panel Mevcut

Son zamanlar ekranin kenarları kızarıyor eskiden böyle olmuyordu acaba artik ekranamı zarar ediyor Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. maga93

Diğer Redmi note 8'lerde 2.Nesil Tianma Panel Mevcut

Bende note 5 var tianma panel. gecen sene aldim 2-3 ay sonra ghost screen oluştu. Çokta sorun olmuyor ama ilerde ekrana bosey olurmu acaba? Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. maga93

Yardım Arama goruntusu

Onu güncelleme ile normal Mi aram oldu dediler olmadimi? Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. maga93

Anket Mi A3 Vs Note 7

Ben bugün Mi a3 denedim cok beğendim cihazı ekran HD+ olsada hic belli etmiyor ve bir kaç video izledim bataryaya çok yardimci oluyor. Arayüzü de zaten Android One çok akici çok hizli. Boyutu cok iyi tek elle kullanilir yani ele yatkin cihaz. Hem arka hemde ön kamerası çok iyi. Redmi Note 5...
  10. maga93

Sohbet Redmi Not 8 Mi A3 Arasındayım Yardım

Ben bugün Mi a3 denedim cok beğendim cihazı ekran HD+ olsada hic belli etmiyor ve bir kaç video izledim bataryaya çok yardimci oluyor. Arayüzü de zaten Android One çok akici çok hizli. Boyutu cok iyi tek elle kullanilir yani ele yatkin cihaz. Hem arka hemde ön kamerası çok iyi. Bence almadan...
  11. maga93

Sohbet Hangi Telefonu Almalı

Bende Pro almak istiyorum sonradan işlemciden sorun olurmu diye düşünüyorum Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. maga93

Sohbet Hangi telefonu tavsiye dersiniz?

Mi a3 alacağıma Note 8 alsam daha iyi değil mi? Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. maga93

Sohbet Hangi telefonu tavsiye dersiniz?

Selam. Redmi Note 5 cihazim var yeni telefona geçmek istiyorum. Çin'den telefon alacağım 11.11 indirimlerinde. Hangi telefonu tavsiye ediyorsunuz? Redmi Note 8 mi, Note 8 pro mu, yoksa Realme 5 pro mu? Note 8 pro yu istiyorum ama MTK olduğu icin biraz korkuyorum. Sizce ilerde güncelleme sorunu...
  14. maga93

Sohbet Redmi Note 8 Kullanıcı Yorumları

Güzel konu olmuş hocam, elinize sağlık. Ben almak istiyorum yorumları görmek isterim... Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. maga93

Soru Çin versiyonu alinirmi?

Yok ya brick olmaz ben cok rom kurdum çin versiyon mi 5s var hala kuruyorum Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt