maestro7878 kullanıcısının son içeriği

1. M

MIUI 12 Mi 6 - Xiaomi.eu MIUI 12 v20.6.18 Beta Rom İndirme Bağlantısı

Çok saol [emoji106] şimdi çalışır diye düşünüyorum gcam [emoji106][emoji106] MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. M

Açık değil galiba anlayamadım, çok seçenek var. Az önceki gcam da acilmadi MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. M

Teşekkürler , deniycem şimdi. Cihazım rootlu, Magisk yüklü , camera2api açık olup olmadigini nasıl anlarım ? MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. M

Az önce kurdum 20.3.26 yi fakat uyumlu gcamların hiçbiri açılmadı MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. M

Ben de bir sorun yok ama hangi gcam sürümü var onu bilmiyorum MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. M

Güncelle dedigimde 9.9.26 v2 görünüyor, 9.9.27 var mı yonsa 9.9.26 v2 yemi guncelliycez MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. M

Yardım Miui 8.12.27 beta Instagram bildirim sesi

Merhaba arkadaşlar. Instagram'dan mesaj geldiğinde bildirim sesi geliyor fakat paylasimlara yorum geldiğinde bildirim sesi gelmiyor. Ne yaptiysam beceremedim. İsyerinin Instagram hesabı olduğu için sık sık yorum geliyor ve yorum yapıldığında bildirim sesi gelmemesi benim için sorun oluyor. Ne...
  8. M

Soru TWRP depolama 0 MB sorunu

format data yaptım, miui pro logosunda takılı kaldı tel. flash bellekle twrp den tekrardan miui pro rom yukledim, (bu arada flashla twrpden rom yuklerden dahili depolama 0 MB görünüyodu) 1 saattir 3. defa uygulamaları yukle yordu be, linkteki twrp yide daha sonra deniyim yardımlarınız için...
Üst Alt