madneo07 kullanıcısının son içeriği

1. M

Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Miui Pro Beta v10 V9.6.27 Custom Rom

Teşekkürler hocam. Son betayıda ayarlamışsın. Gece 9.6.20 nin üzerine kuraca 1562510403 Eline emeğine sağlık.
  2. M

Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Miui Pro Beta v10 V9.6.20 Custom Rom

Teşekkürler hocam. Sen olmasan mipro kullanamayacağız. Eline emeğine sağlık.
  3. M

Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi Room MIUI v10 V9.4.18 Custom Rom

Roman içinde yüklü geliyor root. Mavisi uninstaller.zip var onu twrp den yükle. Root kalkar. Forum da ara olması lazım. 1556202797 Magisk olacak. Klavyeden yanlış yazıldı.
  4. M

Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi Room MIUI v10 V9.4.11 Custom Rom

sagol hocam. bende eski sürümü yüklüydü. yenisinin widgeti iyiymişti ama kaldırmışlar.
  5. M

Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi Room MIUI v10 V9.4.11 Custom Rom

Teşekkürler hocam, emeğine sağlık. Ana ekran görüntüsündeki ezan programı hangisi söylermisin.
  6. M

Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - MIUI v10 V9.4.11 [9.0 Pie] Global Beta Rom

Serhat hocam 9.0 pie de Dolby atmos denediniz mi. Benim denediklerim çalışmadı. Eğer çalışan varsa paylaşır mısın.
  7. M

Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi Room MIUI v10 V9.3.21 Custom Rom

Hocam 9.0 Pie enableHAL3 indirebileceğiniz bir link veya site adı verebilirmisin çalışan. Sizce geçmeye degermi 9.3.1 den.
  8. M

Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi Room MIUI v10 V9.3.21 Custom Rom

Android 9 a gcam yükleyebiliyormuyuz. Şu an mi room 9.3.1 kullanıyorum. Beta 9.3.18 de gcam yüklemeyi denedim olmadı.
  9. M

Rehber Xiaomi Redmi Note 5 AntiRollback HardBrick Çözümü !

bire şu bar hocam. flash tool bir kere hata yapınca sürekli yapıyor. flash tool u kapatıp telefonu yeniden bağladığımda ddr.elf yi flashlayıp storsec te takılıyordu. o yüzden denemeden sonra hata alırsanız sistemi yenileyin hatta bilgisayarı yeniden başlatın. iyi geceler 1536700787 karamsarlığa...
  10. M

Be Bende hiç olmadı o tarz hocam. storsec.mbn de takıldı. İngilizce ye geçince yükledi. Flash tool u değiştirip bi deneyin. Bazen onlarda sıkıntı yapıyor.
  11. M

İnşallah kardeşim. hocamın dediği gibi ''mi'' klasörünü sil. windows dilini ingilizce yap bir dene hemen. ben bu sayede kurtuldum. seninde kurtulman dileğiyle..
  12. M

sen iste yeterki hocam.
  13. M

Kod a Model adı M1803E7SG hocam.
  14. M

Hocam ekran açıldı şarja taktım. Kurulumu tamamlayıp bakayım az sonra.
Üst Alt