Madmexx kullanıcısının son içeriği

1. M

Rom Mi Note 10 / CC9 Pro Global Kararlı V11.0.3.0 PFDMIXM İndirme Bağlantıları

Cihazi aldigim zaman biraz yardim rica ederim sizden eu romu kurmak için . Bu arada, rica etsem, cihaz ile ilgili yorumlarınızı yazar mısınız, memnun musunuz? Sizi üzen bir tarafı var mı? Özellikle fotoğraf kalitesini nasıl değerlendiriyorsunuz? Teşekkürler
  2. M

Recovery [Android 9] Mi Note 10 / Mi CC 9 Pro - Twrp 3.3.1-1118 Tek Tuş Yükleme Aracı

Selam, cihaz ile ilgili yorumlarınızı alabilir miyiz, fotoğrafları nasil buldunuz mesela? Teşekkürler
  3. M

Yardım minote 10 ekran koruyucu

ben de sadece çizilmelere karşı korumak için daha sorunsuz olan nano koruyuculari tercih ediyorum doğrusu. Temperli camlarin ekrana yapışması ve dokunmatik gibi türlü sorunları oluyor, koruduklari da şüpheli. Mi note 10 için nano bulabildiniz mi?
  4. M

Soru Mi Note 10/CC9 Pro Tarih?

Hızlı cevabınız icin teşekkürler. mi9, işlemci olarak daha üst sınıf bir cihaz ve amiral gemisi statüsünde tabii. Haliyle fark yaratacaktır, belli konularda. Mi note 10, sadece kamera özellikleri ile kendini gösteren bir cihaz. Mesela, az ışıklı kapalı bir ortamda 5x yakınlaştırma ile çekilen...
  5. M

Soru Mi 5s Rom Tavsiye

Rica ederim.
  6. M

Soru Mi 5s Rom Tavsiye

Maalesef kurulumda sorun yaşarsanız bootloop gibi, yedekler yüklenmiyor tekrar. En azindan ben yukleyemedim. Kisa süren bir panikten sonra 2.yuklemede başarılı oldu. Biraz heyecanlı oldu benim geçiş :) 1541446274 Masikte yapip bunda yapamadigim dual uygulama işini paralell space ile, autotasks...
  7. M

Soru Mi 5s Rom Tavsiye

Ben mi5s için son sürüm olan 4.6 olani kurdum. Miui tabanli romdan gecerken format data yapmak gerekiyor yalnız.
  8. M

Soru Mi 5s Rom Tavsiye

Viper yukledim magisk ile ama pek bir fark olmadi sanki:) Benim gapp yuklememem aslinda masik x ile başladı, çünkü yuklenmedi:) ben de baktim cok da bir eksiklik hisstmiyorum gappsiz kullanmaya alıştım ve sonraki romlarda da yuklemiyorum artik.
  9. M

Soru Mi 5s Rom Tavsiye

Merhaba, telefon mi5s. ercmaster arkadaşın dediği gibi gapp olmayinca bu süreler alınabiliyor. Uygulamaların apk yedeklerini twrp ile alıyorum zaten. Tekrar kurmak kolay oluyor. Rehberi de vcf dosyasi ile yedek alıyorum. Playstore ihtiyacım oldugunda apkpure kullanıyorum. Çok da olmuyor...
  10. M

Soru Mi 5s Rom Tavsiye

Crdroid 4.6 (Los tabanlı) ile 2gun bekleme 4.5 saat, 1gun bekleme 6.5 saat sot alıyorum. Gece ✈ modunda. Naptime ve greenfy yüklü, gapp yok. Ayni ayarlarla masik x daha az ekran süresi veriyordu. Crdroid'i tavsiye ederim. 1541283411
  11. M

MIUI 11 Masik X ™ Rom 7.2 MIUI 10

Masik u2.3 ve x1.0 romlarinin ikisinde de google play çalışmıyor. Ayrıca nereden yükleyebilirim. Bilen bir arkadaş link atarsa çok makbul olur. Teşekkürler.
  12. M

Rom Masik Mi 5s

Tecrübeli arkadaşlardan yardım rica ediyorum. Google play u1.6 da çalışmıyor, nasıl düzeltebilirim. bu işin uzmanı olarak önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler
Üst Alt