MaDMaxiBo kullanıcısının son içeriği

1. MaDMaxiBo

Rehber Redmi Note 10S Bootloader Kilit Açma (MTK) 7 Gün Bekleme Artık Yok

REdmi 4x santoni cihazda olmuyor. görmüyor cihazı
  2. MaDMaxiBo

Recovery Xiaomi 12T Twrp

maalesef. telefonu aldığım arkadaşa teslim edecektim, bekliyor öyle.
  3. MaDMaxiBo

Recovery Xiaomi 12T Twrp

videolarda karşılaştım bunu öneren de olmuştu hocam. ama denedim yine kabul etmedi. 3-5 tane rom dosyası indirdim hiç birini kabul etmedi maalesef.
  4. MaDMaxiBo

Recovery Xiaomi 12T Twrp

Tecrübe var hocam ben çok telefon tamir ettim zamanında ama yıllardır uğraşmıyorum , rom portlama işlerine de girmiştim bir ara. Şimdi miflash görmüyor telefonu, SP flash tool eski sürümü port ayarı ile com3 seçiliyor ama o da romu tanımıyor sanırım, scatter text hatası veriyor. Text dosyası...
  5. MaDMaxiBo

Recovery Xiaomi 12T Twrp

com3
  6. MaDMaxiBo

Recovery Xiaomi 12T Twrp

SP Flash Tool ile görüyor ama indirdiğim romların scatter dosyaları miflashtool için yapılmış sanırım. uyumsuz sp ft ile.
  7. MaDMaxiBo

Recovery Xiaomi 12T Twrp

fastboot açılmıyor ki hocam. twrp yi nasıl kurabilirim ?
  8. MaDMaxiBo

Recovery Xiaomi 12T Twrp

Maalesef halen bootloopta hocam. Teşekkürler
  9. MaDMaxiBo

Recovery Xiaomi 12T Twrp

Cihazın şarjı bitince com3 portunda gördü bilgisayar ama bu sefer de scatter text dosyasını tanımadı flaş tool. Farklı rom indirip denesem diyorum ama.
  10. MaDMaxiBo

Recovery Xiaomi 12T Twrp

geceden beri onlarca kez denedim hocam. Mi logosu ve yukarıda açık kilit işaretinden başka hiçbir ekran görünmüyor. şarja takınca şarj ekranı bile çıkmıyor, o logo açılıp kapanıp duruyor sürekli. 15 saniye basılı tutunca telefon komple kapanıyor. başka da bir şekil yok maalesef. 1704140855...
  11. MaDMaxiBo

Recovery Xiaomi 12T Twrp

sanırım boot kısmı hasar gördü recovery atmaya çalışırken, o da boot kısmında artık herhalde. Mi logosu gelip tekrar reset atıyor. ses kısmaya basınca da fastboot açılmıyor.
  12. MaDMaxiBo

Recovery Xiaomi 12T Twrp

bi deniyelim hocam. teşekkürler. diğeri görmedi zaten ama. veriler önemli değil zaten son zamanlarda formatlamıştım telefonu.
  13. MaDMaxiBo

Recovery Xiaomi 12T Twrp

MiFlash2018-5-28-0@nescafe656 bu sürüm var ama flash rom yok sanırım bilgisayarda. hangi sürüm görüyordu hocam ?
  14. MaDMaxiBo

Recovery Xiaomi 12T Twrp

fastboot flash vendor_boot twrp.img kodunu denedim. MiFlash var ama onunla daha önce de rom atamamıştım bu modele. eski mi 9 telefonda atıyordum ama bunda olmamıştı.
Üst Alt