MaDMaxiBo kullanıcısının son içeriği

1. MaDMaxiBo

Yardım Xiaomi 12T Bootloop - Fastboot açılmıyor. Ne yapabilirim

Selamın Aleyküm arkadaşlar. 12T telefonum var, Twrp çıkmış diye yüklemeye çalışırken bootloop a düştü kaldı, ses kısma ile fastboot da açamıyorum. Daha önce de denemiştim fastboot açılıyordu tekrar rom atıyordum ama bu sefer o da açılmıyor. BL açık tabii ki, sürekli rom atardım. Ne yapabilirim ?
  2. MaDMaxiBo

Recovery Xiaomi 12T Twrp

Bir twrp çıkmış görünüyor ama deneyen oldu mu ? Magisk yüklü bende, Magisk üzerinden twrp kurabilir miyim ? dosya ismi: twrp-3.7.0-12.1_A14-vendor_boot-plato.initial.img
  3. MaDMaxiBo

Rom Android 14 Rom nereden indirilebilir?

Merhaba arkadaşlar. bildiğiniz gibi anroid 14 ü ilk alacak telefonlar arasında 12T de var. yani şu an android 14 indirip kullananlar var ama nereden indiriliyor bulamadım resmi kaynaktan. indiren deneyen var mıdır?
  4. MaDMaxiBo

Mod Model adını değiştirme ! m1904f3bc olanı m1904f3bg yapmak!

Merhaba arkadaşlar. mi 9 lite telefonum var ama haftalık eu romlarını yüklediğim için, onlar da çinden çıkan haftalık rom temelli olduğu için telefonum çine özel model olan cc9 un koduyla isimlendirilmiş görünüyor, yani m1904f3bc. ama telefonun arkasında m1904f3bg yazıyor, yani C=china değil...
  5. MaDMaxiBo

Soru Sar değeri

konuşurken etkili, beklerken düşüyor etkisi. özellikle birini aradığınızda ilk ulaşmaya çalıştığı anda en yüksek seviyeye çıkıyormuş radyasyon değeri, ben birini ararken hoparlör açıp elimde tutarak bekliyorum, kulağıma dayamıyorum ilk anda, öyle alıştırdım kendimi. konuşmaya başladıktan sonra...
  6. MaDMaxiBo

Soru Sar değeri

sardan korkuyorsanız kulaklık kullanmaya çalışın mümkünse, vücuttan ne kadar uzakta durursa telefon o kadar iyi, sar etkisi çok azalıyor bir karış uzakta olsa bile.
  7. MaDMaxiBo

Rom Mi 9 Lite / Mi CC9 Global Kararlı 11.3.2.0 PFCMIXM İndirme Bağlantıları

11.3.2.0 kararlı sürüm romu yükleyince twrp siliniyor haberiniz olsun, yerine orjinal mi recovery geliyor tekrar. rom atmak için tekrar twrp yüklemeniz gerekiyor.
  8. MaDMaxiBo

Soru Mi9 lite kullananlar

Ben mavi tercih ederdim ama telefonum bozulduğu için aciliyetten Türkiyeye ilk giriş yapan yurt dışı cihazlardan birini aldım, beyaz denk geldi. beyazdan da memnunum düz beyaz değil inci beyazı ve arkadaki cam ışıkta renkli renkli parlıyor vs ama mavi olsun isterdim, daha iyi durduğunu söylüyor...
  9. MaDMaxiBo

Rom Mi 9 Lite / Mi CC9 Global Kararlı 10.3.1.0.PFCMIXM indirme bağlantıları

Mi cc9 çin cihazı. Mi 9 Lite ise aynı cihazın band20 eklenmiş hali, şebeke dışında tamamen aynı CC9 ile ve çin için değil global pazar için üretilmiş bir cihaz. Rom da ortak yayınlanıyor haliyle, hem cc9 hem mi 9 lite a yüklenebiliyor bu romlar.
  10. MaDMaxiBo

Yardım Mi 9 Lite Arama Ekranı Hakkında

miui 11 beta kurdum, miui rehber ve arama var. stabil sürümde de aynı kalır umarım miui 11 de. MIUI 11.1 9.10.17
  11. MaDMaxiBo

Soru Mi 9 Lite Donma/Kasma

Yalnız bu telefon Lite olarak çıkmadı aslında, o açıdan bir farkı var diğer lite cihazdan. CC9 olarak çıktı çin piyasasına, orada çok tutuldu ve global olarak vermek için cihaza band20 ve bir iki şebeke modu daha eklenerek mi 9 lite olarak piyasaya sürüldü. cc9 çok beğenildiği için tamamen. isim...
  12. MaDMaxiBo

Soru Mi9 lite kullananlar

radyo var hocam.
  13. MaDMaxiBo

Soru Mi9 lite IMEI repair sonrası band 20

telefonu alınca üstünde gelen rom EU olanı : V10.3.6.0.PFCEUXM (MIUI10) : eu rom ile gelmişti...
  14. MaDMaxiBo

Soru Mi9 lite IMEI repair sonrası band 20

Çok iyi. İlk şarj 9 saat civarı ekran süresi ile bitti. Şimdi Miui 11 global rom kurdum bunda gereksiz programlar yok, daha uzun gidiyor. Şu an 8 saat 53 Dk ekran süresi var ve şarj yüzde 30.
  15. MaDMaxiBo

Recovery Mi 9 Lite / Mi CC 9 Twrp 3.3.1-0709 Tek Tuş Yükleme Aracı

Gerekmiyormuş teşekkürler. Yalnız yükledim ve twrp açıldı ama kapatıp tekrar girmeye çalışınca Miui recovery açıldı, silinmiş yani. Buradaki dosyadan twrp dosyasını alıp adb kodlarını kendim girerek yükledim kalıcı oldu.
Üst Alt