madley kullanıcısının son içeriği

1. madley

Yardım MIUI 8 Huwaei Asecend Mate 7 kurulum sorunu

Bende Xiaomi kullanmak istiyorum ama kasa tasarımlarını kıyaslayınca mate7 yi elimden bırakamıyorum önereceğiniz Xiaomi modeli varmı 1000 TL bütçe civarı
  2. madley

Kurulumda herhangi bir sorun çıkmadı. Sim kartı çıkarınca sistem çalışıyor. Sim kartı takınca ekranda gidip gelmeler oluyor.
  3. madley

Merhaba Mıuı Severler; Kullanmakta olduğum telefona mıui 8 için portlanmış aşağıdaki sürümü kuruyorum kurulum sonrasında telefon sim kartı görmüyor ekran da gidip gelmeler oluyor bu konuda uzman arkadaşlar bir mudahale edebilme şanşı varmı. şimdiden tşk ediyorum. [ROM Share][6.0] MIUI 8 for...
  4. madley

Huwaei Ascend Mate 7 için MİUİ 8 Rom

Stok romdan portlanamıyormu ustad miui 7 için çok meşakatli bir iş ama portlama konusunda nedense hiç türkçe kaynak bulamadım.
  5. madley

Bunu kurdum daha önce Parmak izi ve NFC yi aktif kullandığım için birde bluetooh kulaklık sürekli kullandığım için orjinal roma geri döndüm bu özelliklerin aktif çalışacağı romu arıyor bekliyor istiyor hayal ediyorum :P Yokmu yolu yordamı acaba? Bayağı zaman geçmişti aradan o nedenle konuyu...
  6. madley

yokmu yapabilecek bir ustad
  7. madley

Konu başlığında da belirttiğim gibi huwaei ascend Mate 7 için Miui 8 rom portlayacak Gerekir ise ücretli yapacak arkadaş arıyorum. ilgilenenler yazarsa memnun olurum. İyi çalışmalar.
  8. madley

Yardım Dil ekleme yardım

Adamınız kafa bulurken uslub iyi cevap verince uslub kotumu oluyor
  9. madley

Yardım Dil ekleme yardım

Yardımcı olacaksanız buyurun ustad olmayacaksanız da zahmet edip yazmayın lütfen.
  10. madley

Yardım Dil ekleme yardım

Hocam o kadar bilgi bizdede var.
  11. madley

Yardım Dil ekleme yardım

Merhaba Aşağıdaki roma miui 7 dil paketi eklemeye çalışıyorum ama bilgisayarım kapanıyor işlem yarıda kalıyor bana yardımcı olacak bir arkadaş varmı? https://drive.google.com/file/d/0B88f_sSOUCIRT0RZQUdUblJMbU0/view
  12. madley

Oyun oyna para kazan

Boş zamanlarınız da telefon’da sosyal medya’da gezmek yerine android uygulama indirerek para kazanmayı hiç düşündünüz mü ? Oldukça uçuk kaçık bir fikir gibi gözükse de evet telefondan para kazanmak artık çok basit. Google Play mağazasındaandroid para kazanma ile ilgili bir çok uygulama mevcut...
  13. madley

Yardım huawei ascend mate 7 için miui rom yok mu

http://en.miui.com/extra.php?mod=rom/download&r=271&mobile=nono Buyur
  14. madley

Yardım huawei ascend mate 7 için miui rom yok mu

Honor 6 için düzenlenmiş bir miui sürümü vardı kurdum çalıştı ama parmak izi ve NFC çalışmıyor. diğer her sey sorunsuz. Mate 7 için çalışan link bulamadım bir kaç yerde var gibi ama sağlam link yok.linkler ölmüş. Takipteyim. bir arkadaşım müsait zamanda yapacak tı ama henüz yapmadı daha yaparsa...
  15. madley

Rehber Miui6 Türkçe Dil Ekleme [HG Anlatım]

Konu linkini verebilirmisin ustad yanlış yere gitmek istemiyorum.
Üst Alt