Madjurixl kullanıcısının son içeriği

1. M

Soru Güncelleme takvimi ve Türkiye için takvim durumu (11t için)

Selamlar herkese Cihazım Türkiye garantili ve halen güncelleme gelmiyor. Şu anda kutudan çıktığı gibi 12.5 kullanıyorum ama halen MIUI 14 gelmedi OTA olarak. Buu cihaz Türkiye'de unutuldu mu yoksa başka bir sorun mu var? En son MIUI 13 geldi gözüküyor güncelleme ekranında (OTA) 11T için resmi...
  2. M

Soru Güncelleme takvimi durumu (Türkiye için)

Selamlar herkese Cihazım Türkiye garantili ve halen güncelleme gelmiyor. Şu anda kutudan çıktığı gibi 12.5 kullanıyorum ama halen MIUI 14 gelmedi OTA olarak. Buu cihaz Türkiye'de unutuldu mu yoksa başka bir sorun mu var? En son MIUI 13 geldi gözüküyor güncelleme ekranında (OTA) 11T için resmi...
  3. M

Soru Mi note 10 lite super wallpapers ve hava widget sorunu

Cihazımı miui 12 ye yükselttim ama cihazımda wallpaper bölümünde super wallpapers gelmedi. Birde kilit ekranı hava durumu widget ta ayarlarda gözükmüyor. Bir yerde yanlış mı yapıyorum Yoksa mi note 10 lite bu özellikleri miui 12 de desteklemiyor mu?
  4. M

MIUI 12 Super Wallpaper ve kilit ekranı widget sorunu

Selamlar Cihazımı dün 12 sürümüne yükselttim ama sorunun başlıkta olduğu gibi super Wallpaper vede hava durumu widget. Kilit ekranında hava duru widget ayarlıcyacak bir bölüm bulamadım. Super wallpaperlarda duvar kağıtları bölümünde gözükmüyor. Bir yerde yanlış mı yapıyorum yada mi note 10 lite...
  5. M

Yardım Miui12 tema ve hava widget sorunu

Selamlar, cihazımı (mi note 10 lite) miui12 ye yükselttim. İşletim sisteminde temelde bir sorun yok AMA super wallpapers vede kilit ekranı widget aktif edemedim. Bütün ayarları alt üst ettim. Resmi uygulamaları güncelledim ama nafile. Ne super wallpaperlar var nede kilit ekranı hava widget...
Üst Alt