madhane06 kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Eu rom video kontrast sorunu

Arkadaslarim merhaba oncelikle herkese iyi bayramlar. ben eu roma gectigimden beri sorunlar bir turlu bitmiyor. Netflixte video izlerken resmen kapkaranlik videolar baska cihazlarda denedigimde sorun olmuyor. Bir turlu ayarlarinida bulamadim. Bu konu hakkinda bilgisi olan yardim edebilcek varmi...
  2. M

Yardım Mi muzik izle eu rom

Arkadaslarim merhaba. Ben mi 9t ye eu rom yukledim. Mi music ide playden indirip guncelledim ancak global rom daki gibi izle secenegi cikmiyor. Yani arka planda youtube dinlemeyi birakin gozukmuyor bile. Bunun icin illa global roma donmelimiyim yoksa bir cozumu varmidir?
  3. M

QTPS SOFTWARE sorunu

arkadaslarım merhaba aranızda yeniyim. mi9t telefonum var sahurdan beri basıma gelmeyen kalmadı. her asamada acayip sıkıntılar yasadım ama en son su durumu cozemiyorum. diag portu acıyorum qtps configde cihazı görüyor ama software download dedigimde surekli hata veriyor. baslagıcta msvcr100.dll...
  4. M

QPTS Config sorunu

arkadaslarım merhaba aranızda yeniyim. mi9t telefonum var bugun imei kapanıyor sahurdan beri basıma gelmeyen kalmadı. her asamada acayip sıkıntılar yasadım ama en son su urumu cozemiyorum. diag portu acıyorum qtps configde cihazı görüyor ama software download dedigimde surekli hata veriyor...
Üst Alt