Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam çok geç baktım kusura bakmayın :( . Rootu dediğim gibi tercih etmiyorum. Ayrıca WhatsApp sorununu da çözdüm sağolun. Biraz daha dayanıcam olmazsa Taiwan Rom'a geçmeyi düşünüyorum.
Hocam valla resimlere göz attım da baya iyimiş. Fakat ben telefona root atmayı tercih etmiyorum. Keşke şu MTK işlemcili telefonlar üvey evlat muamelesi görmese de onlara da ücretsiz EU Rom paylaşsalar. Ek olarak benim bildiğim Root olmadan direkt Elite Rom Lite kurunca Türkçe destekli geliyor...
Play Store'u bende kurdum. Fakat anlamadığım bir şey var. Telefon %99 nasıl Türkçe oldu? Ek olarak telefonum ingilizce olduğu için arkaplanda başlat ayarını da bulamadım.
Başlıkta da sorduğum gibi sizce Poco X6 Pro için Çin Romundan devam mı etmeliyim yoksa Tayvan Romu mu kurmalıyım?
Bunu sormamın temelde bazı sebepleri var.
1) Türkçe Dil Desteği Yok.
2) WhatsApp'dan arama gelince bildirim düşmüyor.
3) Hadi İngilizce dille idare edilebilir desem de bazı...
foor.cun hocam şu anda Poco X6 Pro'da poco launcher ve google arama ve mesajlaşma uygulamalarından kurtulmak amacıyla çin romundayım. Dil dışında aslında her şeyden memnunum fakat bazı şeyler de çince olduğu için biraz sıkıntı yaratıyor. Acaba hız açısından da diyorum ki Elite Lite Roma'mı...
Yok hocam bence bu uygulamada sorun var çünkü telefonuma yüklediğimde telefonunda HyperOS 3 bide Android 16 var falan dedi ve ayrıca orjinal ROM'um olmasına rağmen banada fake ROM dedi. Bence uygulamada sorun var ama yinede ayarlardan sürüm numarasını Ekran Görüntüsü olarak atabilirmisiniz?
Şu X6 Pro için EU Romu herkese açık yapmadılar gitti ya. Ben anlamadım ki birçok amiral gemisi telefonun bile EU Romları herkese açık ama nedense Poco X6 Pro'nun EU Romunu parayla satıyorlar.
Güncellemeleri kontrol ettiğim zaman Poco X6 Pro için böyle bir güncelleme geldiğini gördüm. 2.0.102.0 diye görünce bi şaşırdım gerçek mi acaba bu, 3ten 102ye geçmesini bi garipsedim.
Hocam şimdi yalan olmasın Tayvan romunu kurduğum gibi direkt değiştim yani pil optimizasyonu hakkında hiçbir fikrim yok siz isterseniz deneyebilirsiniz. Değişme sebebim pek hoşuma gitmedi ama kişisel tabii ki romla alakalı olan bir şey değil yani.
Ek olarak Çin Romunu denediniz mi? Onda nasıl...