madcyler kullanıcısının son içeriği

1. M

Xiaomi mi 6 Antutu rekoru

Merhaba bu versiyonda ne gibi özellikler var?(NS, face ve pil durumu)
  2. M

Rom Mi 6 Epic Rom Global Versiyon

Teşekkürler hocam
  3. M

Çözüldü Center clock mod

Telefonunda root varsa google playden mıuı statusbar Pro uygulamasını indirin root izni ister verin farklı kombinasyon lar uygulayabilirsiniz
  4. M

Rom Mi 6 Epic Rom Global Versiyon

Mi6 için xda yayınlanan oreo sürümü Epic 8.1.25: Loading site please wait... Fastboot formatında diye anladım kötü ıngılızcem ile ilgilenen arkadaşlar bakıp bilgi verirse
  5. M

Güncelleme Miui 9 8.1.18 geldi

Arkadaşlar oreo 8.1.18 yükleyenlerde TWRP sorunu yaşayanlar için twrp-3.2.1-0-sagit-8.1v4.img | by NisseCool for Mi 6 - Android File Host
  6. M

Rom MIUI Mi Globe ROM Özellikleri ve Yükleme talimatı

Sıfır kurdum hocam , bence bu hafta çıkan oreo 8 ler bütün çöp [emoji2] MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. M

İpucu Mi 6 Kalıcı TWRP Sorunu (ÇÖZÜM)

Güzel bir anlatım emeğinize sağlık ama dediğiniz img dosyasını çıkarıp hariçten yüklemeye gerek yok ki zaten epic romu yüklerken o kendi zip içindeki img dosyasını da flasliyor hatta sonraki recovery açılışlarında Epic rom logosuyla açılıyor twrp de kalıcı oluyor .
  8. M

Rom MIUI Mi Globe ROM Özellikleri ve Yükleme talimatı

Merhaba arkadaşlar,öğlen miglob Mi6 için 8.1.18 indirdim kurdum telefon aptallastı adeta rehbere basıyorsunuz açılması 5 saniye sürüyor diğer programlarda öyle menü, geri,ev tuşları tepki vermiyor bazen kilit açılmıyor. Kısaca çok problemler var.
Üst Alt