mad_080 kullanıcısının son içeriği

1. mad_080

Diğer Mi9T/Redmi K20 - DAVINCI | Rom ve Araç Arşivi

aynı durumda kardeşime de s24 ultra aldık. Kocaman kamera adacığı xiaomiden soğumamıza neden oldu.s24ünde server kaydının açılmasını bekliyoruz.
  2. mad_080

Diğer Mi9T/Redmi K20 - DAVINCI | Rom ve Araç Arşivi

Emeğinize sağlık hocam.
  3. mad_080

Yardım Win11 telefonu görmüyor

Windows 10/11 baska pclerde denediniz mi.
  4. mad_080

Yardım Annem için

Netgsm bundan sonraki surecte ya zamli fiyatlari yansitacak ya da kendi alt yapisini kurarak yola devam edecek. Bu sekilde dusuk fiyat politikasi ile baska bir operatorun alt yapisini kullanarak yola devam etmeye calismasi cok zor bence.
  5. mad_080

Yardım Annem için

Biraz bekleyin derim.Ucuz diye birçok kişi haklı olarak netgsmye geçiyor ama uzun vadede turkcell izin vermeyecek gibi duruyor bu duruma. Mesut Çevik'in bu konu ile ilgili araştırmaları sonucu dün yayınladığı bir video var izleyebilirsiniz.
  6. mad_080

Diğer H.Kadıoğlu Hk.

H.kadioglu hocamla gecmiste benimde uzaktan baglanti ile islemim olmustu hatta maddi olarak da kolaylik da saglamisti sagolsun. İletisimimiz saygi cercevesinde gerceklesti. Herhangi bir sorun yasamadim. Anlik kucuk seyler olabilir ama onemsememek lazim malum zor bir ortamda yasiyoruz ama olayin...
  7. mad_080

Soru Mi 9T Pro ROM Önerisi

Hocam 3-4 farkli miui 12 surumu var. Hepsini indirin kalsin denemeden net bilemezsiniz. Karar kildiginiz rom olursa digerlerini silersiniz.
  8. mad_080

Hocam miui 11 yok. Miui 12 var. https://androidfilehost.com/?w=files&flid=319820
  9. mad_080

Yardım Note 11S NV data is corrupted

Merhaba kendiniz yapamazsiniz.Bu cihazda rom degistirme guncelleme sifirlama islemlerinden sonra tekrar imei islemi yapilmasi gerekiyor. Kisacasi imei islemi yapilan surumde kalmaniz gerekiyor.Form teknisyeni hasan kadioglu hocamdan ucretli destek alabilirsiniz veya bir telefoncuya gitmeniz...
  10. mad_080

Hocam uzun suredir mi9tde xiaomi-miui.gr miui 11 custom rom kullaniyorum. Farkli custom romlarda kullandim miui 11 olarak bu romdan memnunum. Mi9tpro icinde bakip bi deneyin derim.
  11. mad_080

Rehber MIUI Cihazlarda Reklamların Tamamen Engellenmesi

Mx player pro. Nette mx player pro apk olarak indirip kurabilirsiniz.
  12. mad_080

Yardım Xiaomi 14 Ultra

Begendiyseniz alin hocam tabiki de. Ben 14 ultra ve s24 ultra karsilastirma videolarini izledim ona gore karar verdim. 14de guzel telefon ama hocaminda dedigi gibi telefon duz yuzde durmuyor arkada koca bir cikinti mevcut. Bu yuzden hala mi9tyi birakamiyorum.
  13. mad_080

Yardım Xiaomi 14 Ultra

Arka kisimdaki kamera adacigindan dolayi tavsiye etmem ama karar sizin s23 veya s24 ultra alin daha guzel telefon ki kardesime de oyle yaptik yurtdisi s24 ultra aldik.
  14. mad_080

Uygulama MyInsta v26 | Güncel Alternatif!! 10.05.2025

Hocam v24 surumune yukseltmeyi nasil yapacagiz direk apk kurarak yukseltebiliyor muyuz.
Üst Alt