mad_080 kullanıcısının son içeriği

1. mad_080

Ana Başlık Xiaomi 15 Kullanıcılar Kulübü - Bende Artık Bu Kulübün Üyesiyim

Teşekkür ederim. Estağfirullah hocam hepimiz yaşlandık. Yeni cihaza geçmek 2 haftamı aldı. Eskisi gibi değiliz.
  2. mad_080

Skorpi hocam ve rehberi hazırlayan hocam sağolsun apatch ile cihazı rootladım.
  3. mad_080

Hocam kernelsu ve apatch bunlarda modul yukleniyor mu magisk gibi.
  4. mad_080

Hocam kernelsu icin kurulum rehberi var mi. Su ana kadar hic kullanmadim. Magiskteki gibi modul yukleniyor mu.
  5. mad_080

Soru Redmi note 13 (Sapphire) telefona Sapphiren rom indirme

Ornegin apollo kodu Mi10T/Mi10T Pro icin beraber kullaniliyor. Sadece kamera farki var. Sizin bahsettiniz cihazlarin cod namelerine gore iki farkli cihaz. Brick olma ihtimali yuksek gibi.
  6. mad_080

Soru Magisk'dan KernelSU'ya geçiş

KernelSu hic kullanmadim acaba bu konuda bir rehber var mi
  7. mad_080

Rica ederim hocam guncelleme de geldi o kadar sorun yasadigimi pek hatirlamiyorum.
  8. mad_080

KernelSuyu bilmiyorum ama hocam mi9t miui 11 android 10da magisk delta 26.2 surumunu kullandim.Root uyarisi veren banka uygulamalari ve diger uygulamalardan rootu gizlemeyi basardi.
  9. mad_080

Merhaba memnunsaniz oyle kalsin hocam. Bende globalden tayvana gectim miui aramalar ve mesaj icin. Cok bi fark goremedim.
  10. mad_080

Hocam cihaza daha yeni geçiş yaptım. Okullar kapanmadan biraz zor :) Denediğimde sonucu burdan paylaşırım.
  11. mad_080

Olabilir hocam. [REC-R6]3.7.1_16-Xiaomi_15-A15+A16-dada-20250809 ve twrp-3.7.1_16-0-dada-YuKongA iki adet twrp paylaşılmış aynı mıdır bilmiyorum ama sanırım yeni sürüm bunlar. İş başa düştü. Kendim test edeceğim.
  12. mad_080

Twrp bölümünde siyah ekranda kalıyor vb. yorumları gördüm. O nedenle sormak istedim.
Üst Alt