Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Netgsm bundan sonraki surecte ya zamli fiyatlari yansitacak ya da kendi alt yapisini kurarak yola devam edecek. Bu sekilde dusuk fiyat politikasi ile baska bir operatorun alt yapisini kullanarak yola devam etmeye calismasi cok zor bence.
Biraz bekleyin derim.Ucuz diye birçok kişi haklı olarak netgsmye geçiyor ama uzun vadede turkcell izin vermeyecek gibi duruyor bu duruma. Mesut Çevik'in bu konu ile ilgili araştırmaları sonucu dün yayınladığı bir video var izleyebilirsiniz.
H.kadioglu hocamla gecmiste benimde uzaktan baglanti ile islemim olmustu hatta maddi olarak da kolaylik da saglamisti sagolsun. İletisimimiz saygi cercevesinde gerceklesti. Herhangi bir sorun yasamadim. Anlik kucuk seyler olabilir ama onemsememek lazim malum zor bir ortamda yasiyoruz ama olayin...
Merhaba kendiniz yapamazsiniz.Bu cihazda rom degistirme guncelleme sifirlama islemlerinden sonra tekrar imei islemi yapilmasi gerekiyor. Kisacasi imei islemi yapilan surumde kalmaniz gerekiyor.Form teknisyeni hasan kadioglu hocamdan ucretli destek alabilirsiniz veya bir telefoncuya gitmeniz...
Begendiyseniz alin hocam tabiki de. Ben 14 ultra ve s24 ultra karsilastirma videolarini izledim ona gore karar verdim. 14de guzel telefon ama hocaminda dedigi gibi telefon duz yuzde durmuyor arkada koca bir cikinti mevcut. Bu yuzden hala mi9tyi birakamiyorum.
Arka kisimdaki kamera adacigindan dolayi tavsiye etmem ama karar sizin s23 veya s24 ultra alin daha guzel telefon ki kardesime de oyle yaptik yurtdisi s24 ultra aldik.