mad_080 kullanıcısının son içeriği

1. mad_080

Yardım Mi9T MiuiMix 11.0.3 Magisk Sorunu

İyi akşamlar arkadaşlar romda magisk/magisk manager kurulu olarak geliyor ve eski bir sürüm olduğu için çalışmıyor,güncelleme yapmıyor normal kaldırma ve twrpden kaldırmayı denedim malesef kalksa da yeniden yükleniyor. Twrpden magisk flaslayınca da bootlopa düşüyor. Rom içinden magiskin kurulum...
  2. mad_080

Yardım Redmi Note 8 Diag Port Sorunu

İyi forumlar. Elimde 2 tane redmi note 8 var. Diğer cihaza diag port açabiliyorum ama kendi cihazıma açamıyorum. Twrp ve root mevcut magisk yüklü. Aşağıdaki hatayı veriyor. C:\Program Files (x86)\Minimal ADB and Fastboot>adb shell * daemon not running; starting now at tcp:5037 * daemon started...
  3. mad_080

Yardım Redmi Note 8 Wifi ip cakismasi

İyi aksamlar arkadaslar elimdeki imei atilmis note 8e rom atarken cokme sonucu ayni telden tekrar alip esf yedegi ile ilk telefon kurtuldu. Su anda iki telefonu da wifi bagladigimda wifi de ip cakisiyor iki telde de kopma yasaniyor birinin wifisi kapamadan oteki bagli kalamiyor. Telefonun...
  4. mad_080

Yardım Redmi Note 8 Şebeke Sorunu

İyi aksamlr arkadaşlar elimde IMEI ile açılmış Note 8 pro var. Cihaz 4.5g ye her zaman geçmiyor geçtiği zaman ise arandigim zaman kapalı görünüyor. Sorunu ne olabilir ve çözümü var midir teşekkür ederim.
Üst Alt