Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mi-Globe Rom, Eu beta temel bazlı, ufak tefek özelleştirmeleri mevcut olan haftalık bir Rom'dur.
Kendimin ve yakın çevremde test eden kullanıcıların kullanım ve deneyimlerime göre;
hem Eu Beta'ya hem de MMX betaya göre daha sorunsuz, stabil ve akıcı bir rom.
UYARI!
Romu indirirken...
CrDroid 7.7 Beta - Mi9T/K20
Rom gayet hızlı, stabil ve akıcı. (Kullandığım diğer aops romlara göre kendi fikrim ve aşık oldum..)
Anx Kamera roma dahili geliyor.
Romdaki bütün özelleştirmeler Türkçe.
Çift tıkla uyutma romda dahili olarak mevcut.
Gapps dahilidir.
Rom Kurulumu:
Kesinlikle...
Unofficial Evolution X 5.4 Mi 9T için de çıktı!
Gapps dahilidir.
Rom Kurulumu:
Kesinlikle Rom dosyasını hemen telefona atmayın.
Format data yaptıktan sonra atacaksınız rom zip dosyasını.
1- Cihazı kapatıp ( Güç tuşu ve ses + arttırma tuşuna basılı tutun) OrangeFox menüsüne girin.
2-...
İyi Forumlar herkese!
Mi 9t cihazımda Eu.stabil 12.1.1.0 kullanıyorum. Cihaza imei atıldı. Bugüne kadar buna dikkat etmiyordum lakin şu an bu durumdan dolayı 'Google mesajlar'ın sohbet özelliklerini kullanamıyorum. Burayı doldurmak için ne yapmam lazım? Burda telefon numarası nasıl duracak?
Mi 9T/Redmi K20 için Xiaomi.eu Miui 12 Android 11 Stabil Sürüm Çıktı
Android sürümü yükseldiği için temiz kurulum tavsiye edilir.
Rom Kurulum Adımları
Rom kurulurken verileriniz silinecek, resim, video, müzik vs varsa PC’ye yedek alın..
Tuş kilidi,ekran deseni vs varsa kaldırın...
Herkese selamlar. Mi 9t cihazımda Dotos 5.0 rom yüklü. Gerçi bütün aosp romlarda bu sorunu yaşıyorum. Pubg oynarken sesim karşıya çok kısık gidiyor, ama miui rom yğklediğimde yine düzeliyor. Neden olabilir, çözümü var mıdır?